Tendències per millorar el teu contingut digital 

Màrqueting digital  

El màrqueting digital és una eina clau pel creixement de la teva empresa, però és una disciplina que està en constant evolució. No només s’han d’actualitzar els formats regularment, sinó que hauràs d’identificar les necessitats i preferències dels teus usuaris de forma continuada. 

En aquest article t’expliquem totes les tendències per millorar l’efectivitat dels teus continguts perquè els puguis transferir als diferents formats digitals. 

– La utilització de vídeos. A causa de la facilitat de viralització i la facilitat de consum, els vídeos s’han convertit en un element clau que utilitzen quasi totes les empreses. Amb els vídeos treballes una forma de personalització del producte o servei, fent servir un contingut més natural. 

– Optimitzar el contingut digital al mòbil. El mòbil és una eina que fa servir tothom diàriament i que pot ajudar-te a créixer. S’ha de buscar un disseny responsive pel nostre possible consumidor. Emprant tècniques de disseny, hauràs d’adaptar el teu contingut perquè es pugui veure a tots els dispositius i així millorar l’experiència de l’usuari. 

– Fer ús de codis QR. Els codis QR s’han popularitzat en els últims anys, és una eina ràpida i qualsevol la pot fer servir. Pots fer-los servir per la creació d’esdeveniments o per a oferir descomptes i continguts exclusius de la teva marca. 

– Utilitzar elements interactius. Aquesta tècnica es basa a col·locar elements amb els quals l’usuari pugui interactuar. Pots fer ús de jocs, enquestes o models 3D perquè l’usuari pugui veure el producte amb més detall. Gràcies a aquests elements, el client navegarà més temps per la teva pàgina web i hi haurà més possibilitats que acabi consumint el teu producte. 

– Afegir interaccions. Fer ús d’enllaços, clics o lliscar el dit, genera dinamisme amb l’usuari i millora la seva experiència en qualsevol plataforma. Aquesta tècnica funciona molt bé en qualsevol format que vulguis emprar. Com has pogut comprovar, aquestes tendències de màrqueting les pots aplicar a qualsevol dels teus continguts digitals, tant en webs com en xarxes socials, per millorar el teu engagement i generar més dinamisme. És moment d’actualitzar-se al món digital! 

Bemarketing 

Et farem arribar a tothom 

www.bemarketing.cat 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.