Torna el cicle #arRelats

Després de les dues xerrades celebrades els mesos de maig i juny, el Col·lectiu arRelats, Òmnium Cultural Baix Camp i LANOVA Ràdio de Reus reprenen aquest mes d’octubre el cicle de xerrades #arRelats, en aquest cas a la seu dels Xiquets de Reus, gràcies a un acord amb la colla castellera.
Així doncs, entre octubre i novembre, s’han programat un total de vuit conferències que se celebraran tots els dimecres a les 19.30 h a la sala d’actes dels Xiquets de Reus (carrer de Rosich, 4).
Pel mes d’octubre hi ha previstes les xerrades “La vida a través d’una entitat” amb Jordi Guarque (4 d’octubre), “Consum cooperatiu i corresponsable: El Brot” amb Carme Pagès (11 d’octubre), “Història breu del Grup de danses La Musca” amb Lourdes Albi (18 d’octubre) i “L’electricitat arriba a Reus. Agustí Rehues Vidal, una trajectòria de compromís” amb els germans Rehues Vidal (25 d’octubre).
El mes de novembre serà el torn d’”El laberint de colors. Records d’en Francesc Vilà Sales, director d’obres del Barri Gaudí” (8 de novembre), “Roser Pàmies i Felip, una reusenca avançada al seu temps” amb Núria Balsells (15 de novembre), “Pilar Sardà i Auré, una doctora compromesa, perseverant i autèntica” amb Helena Sardà (22 de novembre) i “Qui canta… (del moviment folk a la cançó de taverna” amb Jordi Balsells i Lluís Colom (29 de novembre).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.