Torna el circuit popular de triatló Just Tri Series

Torna el circuit popular de triatló Just Tri Series

Avui dimecres 16 de setembre s’obren les inscripcions per al triatló Just Tri Altafulla 2020

Després de molt esforç, finalment es podrà celebrar el proper dissabte 10 d’octubre el Triatló d’Altafulla, una de les proves del circuit popular de triatló Just Tri Series. L’esdeveniment va a càrrec de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala Àlex Cañas, i compta amb la direcció tècnica de Sport No Limit. Avui dimecres 16 de setembre a les 20:00 s’obriran les inscripcions.

A conseqüència de la pandèmia, quatre de les cinc proves de circuit Just Tri Series 2020 es van haver de cancel·lar: Castelldefels, Tarragona, Cambrils i l’Hospitalet de l’Infant. L’última prova del circuit, el Triatló d’Altafulla, segueix endavant, però sota unes mesures molt estrictes per a la seguretat de tots.

Per a aquest esdeveniment, els participants podran escollir entre dues distàncies: Sprint (individual i relleus) i Super Sprint (individual). La modalitat de Sprint individual i relleus consta de 0,75 km de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu; mentre que la Super Sprint individual compta amb 0,35 km de natació, 10 km de bicicleta i 2,5 km de cursa a peu.

Les places estan limitades a 100 participants per a la prova de Super Sprint, mentre que la participació en les distàncies de Sprint individual i relleus és de 150 places. Les inscripcions es podran realitzar via online a la web oficial www.justriseries.com/ca/altafulla. La inscripció inclou un record commemoratiu, avituallament post-meta i foto de meta gratuïta. Cal destacar que, per seguretat, les inscripcions no es podran fer a última hora.

Pel que fa a les mesures de seguretat per al Covid-19, s’han de respectar els dos metres de distància de seguretat en tot moment, utilitzar la mascareta a la recollida de dorsals i a l’entrada a boxes, netejar-se les mans en el moment de recollir els dorsals i a l’entrada a boxes, i respectar les normes i fer cas en tot moment de les indicacions que facin les persones de l’organització.

La participació total no superarà les 250 persones. A més a més, les sortides seran esglaonades i per grups reduïts i a la meta es comptarà amb espais amplis per respectar les distàncies.

L’organització prega als participants que tinguin paciència, respecte i tolerància en el transcurs del triatló. És responsabilitat de totes i tots que la prova es pugui desenvolupar en tota seguretat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.