Torna el ‘Curcubeu’ a la Conca de Barberà, del 3 al 6 de novembre

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà reprèn el Curcubeu un any més amb un nou format i com a novetat, els diferents actes s’ubicaran a diferents municipis de la comarca. D’aquesta manera, es podrà participar en les diverses activitats enfocades a totes les edats a Montblanc, Santa Coloma de Queralt, l’Espluga de Francolí i Blancafort.

La temàtica d’aquesta cinquena edició i coincidint amb la guerra d’Ucraïna, serà l’asil, el refugi i els conflictes bèl·lics. En el programa del Curcubeu d’enguany no s’hi trobaran tastos gastronòmics, però sí que es podrà gaudir de contacontes, xerrades i la presentació d’un llibre.

La Jornada Intercultural està organitzada pel Servei d’Atenció a les Persones Immigrades, Emigrades i Refugiades (SAPIER) de l’Àrea d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i compta amb la participació de l’Ajuntament de Montblanc, l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i l’Ajuntament de Blancafort.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.