4a Performance del Terror a Sarral, el 30 i 31 d’octubre

Sarral viurà, els pròxims dies 30 i 31 d’octubre, la quarta Performance del Terror on hi haurà moltíssimes activitats tenebroses.
Sarralfest torna a oferir diverses propostes de lleure d’èxit contrastat que complementen la resta d’activitats fetes per a la població.

Per aquest motiu, el pròxim diumenge 30 d’octubre hi haurà dos passatges. El primer és l’infantil, serà en horari de 17.30 a 19.30 hores i té un cost d’un euro i el segon és per adults, en horari de 21.30 a 00.00 hores i té un cost de dos euros.
Pel que fa al dilluns 31 d’octubre hi ha diverses activitats. La primera serà a les 18.30 hores, té un cost de dos euros i per la “llaminadura o entremaliadura” cal anar acompanyat d’un adult. A les 21.30 hores tindrà lloc un sopar de carmanyola que té un cost de 5 euros i que, fins al dia 29 d’octubre es poden apuntar. I per finalitzar, a les 23.30 hores hi haurà sessió Dj. anys 80/90 i 2.000 amb Guasch Dj. on a més de música hi haurà concurs de disfresses i servei de barra.

La Performance del terror són una sèrie d’activitats organitzades per Sarralfest amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sarral i el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.