Torna el terrorífic ‘Hospital del pànic’

Coincidint amb la Castanyada torna l’activitat més terrorífica a Reus de la mà del Casal de Joves i un grup d’uns quaranta joves voluntaris que la fan possible. Enguany es torna a canviar d’ubicació i l’activitat es realitzarà a les intal.lacions de l’antic Hospital Sant Joan tancat des de fa uns 12 anys, gràcies a la col.laboració del Centre MQ i la Regidoria de Salut i Ciutadania.

L’edat recomenada és a partir de 12 anys, tot i que els joves de 12 a 14 anys hauràn d’entrar acompanyats per un adult.

L’espectacle que porta per nom Hospital del pànic es realitzarà els dies 28, 29 i 30 d’octubre.  El 28 i 29 d’cotubre l’horari serà de 19:00 h a 23:00 h i, el 30 d’octubre, de 19:00 a 22:00 h en franges de 15 minuts per grups de 8 persones. 

Les invitacions per entrar a l’espectacle es poden recollir presencialment al Casal de Joves la Palma a partir del 20 d’octubre en el seu horari de dimarts a divendres de 10:00 a 14:00 h i, de dilluns a dijous, de 16:30 a 19:00 h fins a esgotar-les.

Cal portar 2 litres de llet per invitació que anira destinats al Banc d’Aliments de Reus.

El recorregut  per l’equipament de l’antic Hospital de Sant Joan no està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

La creació i realització de l’espectacle es realitza amb joves voluntaris de la ciutat després de fer una crida oberta i sota la direcció artística d’Àlex Manriquez, actor i escenogràf que guia i acompanya els joves en tot el procés que comença aquesta setmana amb reunions per rematar la trama, decidir escenografia i buscar qui farà què i qui interpretarà cada personatge. 

Per a més informació es pot trucar al Casal de Joves la Palma al 977010268 o a contactar via Instagram @joventutreus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.