Torna la Carpa al Pati a la Conca de Barberà

Aquest mes d’octubre ha tornat la Carpa al Pati a la Conca de Barberà i que, durarà fins el mes de maig de l’any vinent. Ahir va tenir lloc la primera a l’Institut Martí l’Humà de Montblanc i sota el títol “Oficina Jove? Això què és?” i a través de preguntes es donen a conèixer els serveis i programes de l’Oficina Jove com a espai referent en l’atenció integral i plural de les persones joves.

Els centres que hi participen són l’Institut Martí l’Humà de Montblanc, el Col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc, l’Institut Joan Amigó de l’Espluga de Francolí i l’Institut Joan Segura de Santa Coloma de Queralt.  

El personal tècnic de Joventut de l’Oficina Jove són les responsables de dinamitzar aquest espai. Aquest projecte es realitza amb la complicitat dels equips directius dels centres educatius i en col·laboració amb altres administracions i serveis segons la temàtica a tractar.

La Carpa al pati és un projecte que consisteix en la creació d’un espai participatiu, informatiu i sensibilitzador als centres d’educació secundària i Batxillerat de la Conca de Barberà. Aquest espai informal i itinerant se situa al pati dels instituts una vegada al mes i, en cada ocasió, tracta una temàtica de manera monogràfica. Els alumnes, durant la seva hora del pati es poden acostar a la Carpa i participar de les propostes que planteja l’Oficina Jove.

De cara al mes de novembre la Carpa al Pati estarà enfocada a la igualtat de gènere i es realitzarà amb la col·laboració del SIAD.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.