Torna la “TASTALAFESTA” El Casalet d’estiu dedicat a la Festa Major

TORNA “TASTALAFESTA” EL CASALET D’ESTIU DEDICAT A LA FESTA MAJOR

 

Després de l’èxit d’anys anteriors, CÒDOL Educació presenta la 6ª edició de “TastalaFesta”. Unes jornades lúdiques on els més petits podran descobrir els secrets del Seguici Festiu de Reus.

Un any més, quan arriba el mes de juny, el casalet “TastalaFesta” de Còdol Educació torna a omplir de vida l’exposició “Ara toca festa” del Museu de Reus. Una intensa experiència en què infants de 4 a 10 anys viuran intensament i de primera mà la Festa Major de Reus. Cada dia, a una sèrie d’activitats riques, variades i estimulants els portaran a descobrir els elements del Seguici de la ciutat. Alguns d’ells s’acostaran al museu de la plaça de la Llibertat per conèixer els seus petits admiradors i, durant un instant, convertir-los en protagonistes de la festa. Enguany, amb motiu de l’Any Reus Ciutat de la Música 2018, la música serà el fil conductor de les aventures del casalet.

Les activitats tindran lloc els dies 25,26,27 i 28 de juny a la seu que el Museu de Reus té a la plaça de la Llibertat número 13 de Reus. Cada matí, la jornada començarà a les 10:00 i acabarà a les 12:00. S’hi poden apuntar criatures d’entre 4 i 10 anysi té un cost de 42 euros per persona (els germans gaudeixen d’un descompte). Les inscripcions ja estan obertes a través del següent formulari: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLIA_nHyyGA6n3hxCJcj1ct5aSeczsWsM4z8WJIR07TxgrdQ/viewform.

Es pot trobar més informació a la pàgina web de Còdol Educació: http://www.codoleducacio.com

 

Contacte

Mar Morelló – Jesús Martínez

C/Ample 6,2n 43202 Reus · 977 327 362 · codol.educacio@tinet.cat

www.codoleducacio.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.