La Diputació i l’Ajuntament de Reus reformen el Pavelló Olímpic i l’Estadi Municipal, on es disputaran diferents proves dels Jocs Mediterranis

La Diputació i l'Ajuntament de Reus reformen el Pavelló Olímpic i l'Estadi Municipal, on es disputaran diferents proves dels Jocs Mediterranis

L’Estadi Municipal i el Pavelló Olímpic Municipal de Reus ja estan a punt per acollir la final de futbol i les competicions de gimnàstica artística i gimnàstica rítmica dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, després de les obres de millora impulsades i finançades per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Reus. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el diputat de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella; el regidor d’Esports de Reus, Jordi Cervera, i la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, M. Elisa Vedrina, han visitat aquest dimecres les instal·lacions, acompanyats d’altres representants de les institucions organitzadores dels Jocs.

Estadi Municipal

A l’Estadi Municipal de Reus, les obres han consistit en la substitució integral del terreny de joc; la implementació d’un nou sistema de drenatge i reg; la instal·lació de gespa artificial i banquetes i la definició del perímetre de seguretat del camp. També s’hi han realitzat tasques de sanejament i d’impermeabilització; s’han substituït els elements metàl·lics de seguretat i protecció per una nova estructura d’acer inoxidable i vidres; s’han reformat els accessos i s’hi han construït nous espais per al futbol base, un aparcament interior i noves cabines i punts de comentaristes. Aquestes reformes s’han realitzat amb el suport i el finançament de la Diputació de Tarragona.

L’Estadi Municipal de Reus serà l’escenari de la final de futbol masculí dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 el pròxim 30 de juny. Les competicions prèvies es disputaran a les instal·lacions de Calafell i la Pobla de Mafumet.

Pavelló Olímpic Municipal

El Pavelló Olímpic Municipal serà la seu de les proves de gimnàstica artística i de gimnàstica rítmica dels Jocs del 23 al 30 de juny. Les obres que s’hi han realitzat han suposat la remodelació íntegra de l’equipament adaptant-lo a la normativa actual i millorant-ne la seguretat i la il·luminació, la funcionalitat, el confort i les prestacions. Entre les intervencions concretes que s’hi han dut a terme destaquen la incorporació de pantalles led de gran format i la impermeabilització de les cobertes laterals.

Les reformes realitzades a l’Estadi Municipal i al Pavelló Olímpic de Reus han rebut una subvenció de la Diputació de Tarragona de 1.805.320 euros. Durant la visita a les instal·lacions, els representants institucionals ha descobert una placa commemorativa a cadascun dels equipaments i, en acabar l’acte, els assistents han pogut veure una demostració dels equips de gimnàstica rítmica de Reus: Ploms, Reus Deportiu i La Salle Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.