II Torneig Open Ciutat de Reus de Golf a Aigüesverds

Torneig Golf Reus 2017

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, i el president del Club de Golf Aigüesverds, Felipe Giménez, han presentat aquest dilluns, 26 de juny la segona edició del Torneig Open Ciutat de Reus, que l’Ajuntament de Reus i el Club de Golf Aiguesverds organitzen per segon any consecutiu. La competició se celebrarà al llarg del matí del proper dia 1 de juliol; i tindrà com a seu les instal·lacions del club reusenc. Es jugarà en modalitat individual stableford, tal com es va fer en la seva primera edició.

Cartell open ciutat de ReusEl torneig, que s’iniciarà a les 9:00h, és obert a la competició de qualsevol jugador interessat i inclourà també la presència d’inscrits tant de dins com de fora de la capital del Baix Camp. Amb aquest II Open Ciutat de Reus de Golf, es pretèn consolidar aquest esport com a una competició anual clàssica en el marc de la Festa Major de la ciutat de Reus.
Per enguany, s’espera una gran participació i que es pugui superar la bona resposta del torneig celebrat l’any passay, en el que hi van prendre part prop de 100 jugadors.
Un cop finalitzat el campionat, hi haurà un dinar de germanor al restaurant del Club on s’efectuarà el corresponent lliurament de premis.

El Club de Golf Aigueverds, amb l’organització d’aquest torneig, té com a un dels seus objectius fonamentals la promoció del golf a la ciutat de Reus ja que el considera com un sector estratègic destacat dins el marc de la promoció turística d’un territori perquè pot ajudar a complementar l’oferta existent amb el seu corresponent impacte econòmic.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.