Vuit obres de projectes singulars s’estrenen a partir d’aquest divendres al FAR, Festival de les Arts de Reus

Festival de les Arts Reus

La Capital de la Cultura Catalana, Reus 2017 presenta el FAR, Festival de les Arts de Reus. De la mà de Francesc Cero-Ferran, creador del FAR, del 30 de juny al 9 de juliol el festival estrenarà 8 obres fruit de projectes molt personals singulars pensades especialment per exhibir-se en un dels espais més emblemàtics de Reus, l’Institut Pere Mata.

El festival comptarà amb l’estrena de Una nit de musical amb Àngels Gonyalons. Del Broadway novaiorquès al West End londinenc, l’actriu catalana farà escala en totes les cançons, ritmes i escenes més reconegudes del teatre musical de tots els temps creant una vetllada que ens transportarà als millors escenaris mundials.

El tàndem de luxe Àngel Alonso i Belén Fabra porten a l’escenari una nova visió d’un dels personatges més emèrits de la literatura universal: Emma Bovary. Aplaudida pel públic i la crítica nacional, ens arriba Madame Bovary, una de les apostes teatrals més arriscades i valenta de la temporada 2017.

Festival de les Arts de ReusAl seu torn, el prestigiós actor Lluís Marco ens aproparà una revisió actualitzada dels immortals versos de Federico García Lorca, acompanyat per una proposta de dansa contemporània executada i pensada per l’actor i coreògraf, Ferran Carvajal amb Después de Federico.

El festival comptarà amb la presència d’artistes destacats com Joan Carreras, Marta Marco, Josep Julien, Santi Ricart i Sergio Caballero amb Otel·lo, una de les produccions més aclamades per la crítica i públic del XXIX Festival Internacional de Peralada.

La programació del FAR també inclou propostes musicals com Poeticant on Gerard Quintana posa veu, ànima i paraula als versos dels més cèlebres poetes i lliurepensadors que han canviat el transcurs de la història cultural del segle XX; la proposta de Joan Masdeu que ens regalarà en primícia un tast de les cançons més significatives que conformaran el seu nou disc; el concert de Camerata XXI i Alba Forasté i Tothom ho sap, un homenatge a Leonard Cohen amb Marta Marco, Ernest Villegas, Marc Serra i Montse Vellvehí.

L’emblemàtic Institut Pere Mata acollirà el FAR
El FAR tindrà lloc a l’emblemàtic Institut Pere Mata, l’hospital psiquiàtric de la ciutat. El pavelló dels Distingits i el pavelló de La Cuina, dues sales del psiquiàtric amb capacitat per unes 100 persones cadascuna, es convertiran en els escenaris del festival. A més a més, a l’exterior hi haurà una zona d’oci i restauració on la gent podrà prendre alguna cosa abans o després dels espectacles. Reus vol reivindicar aquest espai per acostar-lo als ciutadans i projectar el seu valor patrimonial alhora que escenificar que la cultura és un bé social i una eina de transformació social i pedagògica.

Amb el FAR, la Capital de la Cultura Catalana, Reus 2017, crea un projecte que fa temps que es volia promoure: un festival d’estiu que defuig el plantejament de gran aparador turístic com fan altres festivals i vol arrelar al territori i amb els ciutadans. El FAR compta amb el suport artístic i institucional del Festival de Peralada.

Venda d’entrades
Les entrades es poden aconseguir online a través de
www.capitalcultura.reus.cat o a través de la plataforma www.4tickets.es. També es poden adquirir a la taquilla del Teatre Fortuny (pl. de Prim, 4) de dilluns a divendres d’11:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h. El preu de les entrades és de 30 euros i no són numerades.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.