Tornen les visites familiars al Gaudí Centre i la ruta del Modernisme

Tornen les visites familiars al Gaudí Centre i la ruta del Modernisme

L’Agència Reus Promoció, aprofitant el relaxament de les mesures de restricció adoptades a causa de la pandèmia, reprèn aquesta setmana les visites guiades adreçades a públic familiar i públic general, sempre seguint les recomanacions de seguretat marcades per les autoritats sanitàries i aplicant les reduccions necessàries en el nombre de persones  que poden formar part de l’activitat

Tal com ha comentat la regidora de Promoció de Ciutat Montserrat Caelles, “ateses les limitacions de mobilitat actuals, aquestes visites dinamitzades estan dirigides especialment al públic local i comarcal, i són una bona opció per fomentar el coneixement del patrimoni de la ciutat tant als ciutadans com al públic de proximitat”.                       

                                            

“Observem, escoltem i toquem en família”

La primera de les visites que es torna a posar en marxa és la visita familiar “Observem, escoltem i toquem en família”, que es realitzarà el proper diumenge 14 de març i que es continuarà programant el segon diumenge de cada mes com és habitual.

Es una activitat adreçada a nens i nenes de 4 a 12 anys acompanyats d’adults. Utilitzant diferents recursos que s’aniran mostrant al llarg de la visita i amb el suport d’una educadora, els visitants coneixeran a Gaudí des de la seva infantesa i descobriran diversos personatges estretament vinculats a la seva vida, així com els aspectes més essencials i característics de l’obra de l’arquitecte. Al final de la visita es realitza un taller de manualitats on els infants poden crear la seva pròpia petita obra d’inspiració gaudiniana.

La durada aproximada de l’activitat és de dues hores, amb una primera part de visita dinamitzada, i la resta, dedicada al taller. El preu de l’activitat és de 5 euros per participant i és necessari reserva prèvia al Gaudí Centre, trucant al telèfon 977 010 670.

La Ruta del Modernisme «Reus 1900»           

D’altra banda, a partir del dissabte 20 de març es rependrà la visita dinamitzada a la Ruta del Modernisme «Reus 1900», una activitat guiada que permet conèixer les façanes modernistes més emblemàtiques del centre de la ciutat. Una proposta participativa, dinàmica i lúdica per sentir el batec de la ciutat on va néixer Gaudí; descobrir les magnífiques obres de Lluís Domènech i Montaner i sorprendre’s amb les de Pere Caselles.

La visita es realitzarà cada dissabte a les 11:30h amb sortida des de l’Estació Enològica. El preu de la visita és de 8€ pels adults i és necessari reserva prèvia a l’Oficina de Turisme, trucant al 977 010 670.

Finalment, recordar que en aquests moments es poden visitar altres equipaments turístics gestionats per l’Agència Reus Promoció amb el seu horari habitual:

  • Gaudí Centre. De dilluns a dissabtes de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 19:00 h, i diumenges i festius de 10:00 h a 14:00 h.
  • La Casa del Vermut i el Vi de l’Estació Enològica. Divendres i dissabtes d’11:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 19:00 h, i diumenges i festius d’11:00 a 14:00 h. Entrada gratuïta.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.