Tornen les visites nocturnes al cementiri, del 25 al 27 d’ octubre

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp organitza un any més el cicle de visites guiades nocturnes a diferents espais del Cementiri General de Reus, coincidint amb la festivitat de Tots Sants. El col·lectiu La Gata Borda, sota la direcció de l’actriu reusenca Ester Cort, serà de nou l’encarregat de guiar temàticament el recorregut per donar a conèixer el patrimon i cultural del cementiri. En l’itinerari destaquen algunes de les sepultures i capelles que sobresurten per la seva riquesa artística i també per la seva transcendència en la història contemporània de la ciutat de Reus.

Les visites nocturnes, gratuïtes, tenen com a finalitat divulgar l’important patrimoni viu del cementiri, que durant els darrers anys ha aconseguit un major reconeixement gràcies a la rellevància de les obres artístiques que s’hi conserven i a les diverses accions realitzades per tal de divulgar-lo.

Enguany les visites tindran lloc els dies 25, 26 i 27 d’octubre en els següents horaris: a les 20:15 h, les 21.00 h i les 21:45 h. 

Inscripcions i reserves on line

La reserva d’entrades-invitacions per poder accedir a les diverses sessions s’haurà de tramitar a través del web dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp (www.sfreus.cat) a partir de les 10 hores del 18 d’octubre. El dia de la visita caldrà presentar l’entrada impresa o amb el mòbil per tal de poder accedir al recinte.

En el moment de realitzar aquest tràmit, només es podran reservar fins a tres invitacions per persona. El termini per poder fer la inscripció finalitzarà en el moment d’exhaurir les places disponibles. El total d’entrades programades pels 3 dies és de 450.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.