Torrons Vicens presenta el Torró de Reus

Torrons Vicens presenta el Torró de Reus

L’empresa Torrons Vicens ha presentat aquest matí un nou producte que treu al mercat aprofitant la Campanya de Nadal 2020 que és el Torró de Reus. L’acte s’ha fet aquest matí, al Fossar Vell de la ciutat, i ha comptat amb la presència de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer; els regidors de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, i d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, i els propietaris de Torrons Vicens i l’Almendrina, Àngel Velasco Pérez i Àngel Velasco Herrero, així com el gerent d’Almendrina, Marc Padrell.L’alcalde de la ciutat ha agraït la sensibilitat de l’empresa a l’hora de treure un producte amb el nom de Reus i amb la utilització d’ingredients tan lligats a la ciutat, una iniciativa que “ens ajudarà en la promoció econòmica i comercial de Reus entre la ciutadania”.Per la seva banda, els propietaris de Torrons Vicens i l’Almendrina s’han mostrat satisfets pel compromís del consistori per poder tirar endavant aquest projecte.

El Torró de Reus

Aquest nou producte, el Torró de Reus està basant en el Menjar Blanc i l’avellana, dos trets característics dels productes més estretament lligats amb la gastronomia de Reus. El Menjar Blanc és un cremós de llet d’ametlla Almendrina, al que li han afegit per a l’ocasió un toc de canyella.L’altre ingredient bàsic en aquest nou torró és l’avellana torrada, fruit sec que compta amb el reconeixement de DOP Avellana de Reus.

Almendrina

Almendrina és una empresa familiar amb una llarga tradició arrelada a la ciutat de Reus. Des de 1935 es dedica a la producció de crema d’ametlles.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.