Trapezi omple carrers i places de l’11 al 14 de maig

Trapezi 2017, Fira del Circ de Catalunya, celebra la seva 21a edició de l’11 al 14 de maig omplint de circ places, carrers i equipaments de Reus. Un total de 39 companyies mostraran els seus espectacles a la capital del Baix Camp que, durant quatre dies, serà la vitrina del millor circ nacional i internacional a Catalunya.
Trapezi ofereix espectacles de companyies catalanes, estatals i internacionals
de diverses tendències, formats i tècniques. La principal novetat d’aquest any és l’inici a l’ajuda a la coproducció d’espectacles. Trapezi treballa amb la intenció de generar una xarxa de coproductors que recolzin els artistes oferint-los recursos per a fer viables processos de creació i producció d’espectacles més exigents i amb equips artístics més amplis. En aquesta edició Trapezi coprodueix amb un altre mercat estratègic, el Sismògraf d’Olot, el muntatge MiraT, de Circ Pànic, un espectacle de perxa xinesa amb música en viu.
També cal destacar les principals estrenes que tindran lloc en el marc de la Fira:
La Cia Eia torna a Trapezi per estrenar Espera, un espectacle de circ participatiu d’equilibris acrobàtics; la cia ES preestranarà Polos, un muntatge de pole-dance, malabars i dansa; els belgues Collectif à sense unique també han escollit la fira per estrenar a Catalunya el seu espectacle de gran format Léger démêlé; Los Galindos preestrenaran Udul i el val·lisoletà
Miguel Gigosos i el català Oriol Boixader ‘Oriolo’ estrenaran a Catalunya els seus darrers espectacles, Möbius i Big Bank respectivament.
Altres espectacles que ompliran de circ places i carrers de Reus són: Invisibles, del Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9 Barris, que també oferirà funcions escolars; Ni cap ni peus, la darrera creació de Circ Vermut; Náufragos, de La Industrial Teatrera, premi Trapezi en el Premis Zirkòlika 2016; Sinergia 3.0 de Nueve.uno, que tornen a la Fira després de presentar Sinergia 2.0 l’any passat; els francesos Supplice de la Planche amb el seu muntatge de perxa xinesa i bàscula Doux; el suïs George Traber que presentarà dos números de construccions efímeres i circ experimental, Heinz Baut i Hikohki Gumo; els murcians Up Arte amb Todo encaja, els granadins Zen del Sur amb Wake app!, un muntatge de trapezi i equilibris acrobàtics i Zirkus Morsa,  amb Le Fin Demain, un espectacle d’equilibris acrobàtics íntim i de petit format. Al llarg de la Fira, s’habilitarà a Cal Massó el Trapexic, l’espai per a infants de 0 a 5 anys a càrrec de Circ de les Mussaranyes amb Bótes.

portada4

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.