Tres noves obertures molt aviat a La Fira Centre Comercial

Tres noves obertures molt aviat a La Fira Centre Comercial

La firma italiana Barelly i Nice Nails hi obren un nou establiment mentre la Casa de las Carcasas ampliarà el seu espai a la Fira Centre Comercial amb un nou local a la Planta Carrer

La Fira Centre Comercial continua ampliant la seva oferta d’establiments per als seus clients i en breu, obriran portes tres noves firmes comercials. Barelly, marca italiana nascuda a la Toscana l’any 1946 dedicada a la fabricació de bosses i complements, ha apostat per La Fira Centre Comercial com a espai on obrir el seu nou local que s’ubicarà a la Planta Baixa. Barelly busca arribar tant al client més jove i desenfadat com a la clientela més clàssica i exigent.

Per altra part, també ha apostat per La Fira Centre Comercial la firma Nice Nails, empresa dedicada a la cura i bellesa de les ungles amb una atenció molt personalitzada i tractaments com la pedicura amb massatge, la manicura semipermanent, la retirada d’esmalts o la col·locació d’ungles de gel de tot tipus. Nice Nails obrirà portes a la Planta Carrer.

La Fira, Centre Comercial gestionat per Silicius, la SOCIMI de el Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, acollirà en breu encara una tercera inauguració tot i que en aquest cas serà una reobertura. Es tracta de La Casa de las Carcasas que ampliarà el seu establiment traslladant-se a un local de la Planta Carrer. Mentre es facin les obres al nou espai, l’empresa seguirà atenent als seus clients al local actual. Aquesta firma posa a l’abast dels seus clients el millor assortiment de fundes per als telèfons mòbils i tots els altres accessoris que aquests puguin necessitar.

Amb la obertura d’aquests tres nous locals, que afegeixen a la superfície comercial 230,44 m2, La Fira Centre Comercial reafirma la seva aposta per posar a l’abast dels seus clients les últimes tendències del mercat en moda, calçat, complements, perfumeria, objectes de la llar, noves tecnologies, esports i alimentació; a més de la seva excel·lent oferta de restauració i oci.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.