El comerç reusenc es bolca amb Les Botigues al Carrer

UBR botigues al carrer 90s

La 41a edició de les ‘Botigues al carrer – Rematem les rebaixes’ es celebrarà del 2 al 5 de març. La Unió de Botiguers de Reus convida a la ciutadania a acudir a la darrera crida de rebaixes

Una temporada més, el comerç reusenc traurà les botigues al carrer com acció final de la temporada de rebaixes. Degut a la situació viscuda en els darrers mesos, el comerç de diferents sectors compta amb força estoc de productes i aplicarà importants descomptes durant les botigues al carrer per tal de poder treballar en el canvi de temporada.

Degut a les restriccions marcades per la Generalitat pel que fa a l’obertura comercial, aquesta edició de les botigues al carrer tindrà lloc entre dimarts 2 i divendres 5 de març en l’horari comercial habitual. Amb una durada de quatre dies es busca també donar la possibilitat d’esponjar l’afluència de públic i evitar aglomeracions. Les botigues al carrer se celebraran seguint totes les indicacions de les autoritats sanitàries i extremant les mesures de seguretat per tothom. En aquest sentit, la Unió de Botiguers de Reus insisteix en l’esforç que està fent el comerç de proximitat des del primer dia per oferir una experiència de compra totalment segura a cada establiment.

Després de setmanes molt complicades amb el tancament del comerç considerat no essencial durant els caps de setmana i restriccions de mobilitat, els comerciants esperen que la celebració de les botigues al carrer els permeti tancar de la temporada d’hivern i de descomptes amb bons resultats. La Unió de Botiguers de Reus convida a la ciutadania a acudir a la darrera crida de rebaixes per gaudir de les ofertes dels diferents sectors comercials.

La UBR de tots els comerços de la ciutat

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa, promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del 1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i reivindicar el comerç local i de proximitat.

Un dels punts essencials de les campanyes que duu a terme la UBR és el final de rebaixes amb Les Botigues al Carrer, que fa més de quaranta anys que es duu a terme. Des de l’entitat s’ha distribuït un cartell de finals dels anys noranta d’aquesta festa del comerç reusenc, que forma part de l’arxiu gràfic de la Unió de Botiguers de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.