Tres seminaris per empreses a Mas Carandell

Mas Carandell

Mas Carandell tanca la primera part del cicle d’assessorament online a les empreses amb tres seminaris web durant el juliol

Aquest mes de juliol Mas Carandell ha programat els tres darrers webinars de la temporada que posaran punt i final a la primera part d’aquest assessorament online per a les organitzacions, una línia de treball telemàtica encetada el passat mes d’abril amb motiu de la irrupció de la Covid19, i que pel seu contingut i transversalitat també es va obrir a la ciutadania en general.

Segons el regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Carles Prats, aquestes sessions en línia, en directe, interactives i gratuïtes, s’adrecen sobre tot a professionals, persones autònomes i empreses de l’àmbit local i del territori, i estan concebudes com una de les accions municipals de dinamització econòmica, que s’impulsen en el  marc del Pla Reactivem Reus, i tenen la finalitat de mitigar els efectes de la pandèmia a través d’una programació setmanal de seminaris a càrrec de professionals experts.

La programació d’aquest mes de juliol es concreta de la següent manera:

  • Aquest dimecres 8 de juliol, a les 12h, l’economista i emprenedora, Marta Zaragoza Domingo, fundadora i directora de Cresàlida, creixement i consolidació empresarial, ofereix el seminari en línia Nous escenaris de canvis i incertesa: generar valor amb l’equip humà, especialment dirigit a persones empresàries i/o directives que es plantegen reformular els nivells d’estratègia de les organitzacions que lideren, posant l’atenció en l’equip humà, en vistes a enfortir els recursos i les capacitats de les empreses i recuperar l’activitat garantint la seva viabilitat a llarg termini, després de l’impacte de la Covid19.
  • El proper dimecres dia 15, també a les 12h, s’oferirà el webinar Lideratge en temps de Covid-19, a càrrec de la coach i formadora Karina Simieli Vidal, que durà a reflexionar sobre l’impacte que la pandèmia està tenint a la vida personal i professional, i sobre els reptes que planteja tant a nivell individual i col·lectiu des de la perspectiva de lideratge. 
  • I finalment el dimecres 22 de juliol al migdia, serà el torn del psicòleg i tècnic en prevenció de riscos laborals, Rafael Segovia Ruiz, que a través de la sessió Estrès i Covid-19, pautes i mesures d’actuació a l’organització, analitzarà  la incidència de la Covid19 com a factor de risc psicosocial i explicarà els seus efectes sobre l’organització.

Tots els webinars són en directe, la majoria a través de l’aplicació Zoom, i tenen una durada aproximada d’una hora. Cal inscripció prèvia sense cost en cadascun, i abans de l’inici s’envia per correu electrònic una url per per accedir a la sala corresponent.

De marc a juny ja s’han realitzat  9 seminaris web, amb la participació de més de 400 persones. Les sessions han anat a càrrec de diferents experts: economistes, psicòlegs, coachs, professionals de la prevenció i salt laboral, consultoria i dret. Alguns d’aquests webinars es poden recuperar al web de mascarandell.cat.

A mitjans de setembre està previst reprendre aquestes sessions per Internet amb noves temàtiques a càrrec d’altres professionals, amb l’objectiu de seguir promovent el coneixement i la implementació de bones pràctiques en la gestió empresarial i donar suport a pal·liar els efectes de la crisi.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.