Treu partit d’Instagram

Treu partit d’Instagram, Marqueting digital

Marqueting digital

Ets dels que s’han llançat a utilitzar Instagram en la seva estratègia de continguts? Llavors sabràs que aconseguir seguidors de qualitat pot esdevenir una àrdua tasca si no tens els coneixements necessaris per dur-la a terme. No et preocupis! Et donem uns petits consells perquè comencis a notar els canvis en molt poc temps.

1. Atraure clients: De res serveix tenir un bon contingut en el teu compte si ningú visita la teva pà- gina. Per això, l’ús adequat del hashtag en les teves publicacions permetrà trobar el teu negoci amb més facilitat. Una altra forma d’augmentar el nombre de visites és connectar el teu Instagram a altres xarxes socials per divulgar el teu perfil i augmentar el nombre de seguidors. També interactuar amb altres comptes et servirà per cridar l’atenció d’altres usuaris.

2. Bon disseny: Instagram és una eina visual, de manera que un bon disseny en la forma i contingut de la teva pàgina és molt important per aconseguir seguidors. Utilitza imatges de bona resolució, defineix un estil propi, utilitza una bona combinació de colors i estudia els gustos de la teva audiència.

3. Publicacions patrocinades: Utilitza els anuncis d’Instagram per promocionar el teu negoci segmentant el teu públic per optimitzar els resultats.

4. Ús del vídeo: Aprofita les alternatives de vídeo i imatge que et dóna Instagram per variar el format de les teves publicacions. El vídeo té un major engagement que la resta de publicacions de manera que utilitzar-lo de la forma correcta pot ajudar-te molt en el teu negoci.

5. Estudia la teva competència: Realitzar una anàlisi de la teva competència pot servir-te per conèixer què fer i què no en el teu negoci. Aprèn d’ella i no cometis els mateixos errors. Si el teu problema és la falta de temps, una forma d’aconseguir resultats ràpida i eficaç és delegant aquesta tasca a professionals del sector que es dediquin a millorar la teva reputació online i a crear una estratègia de continguts especialment pensada per al teu negoci.

Bemarketing
Et farem arribar a tothom
www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.