Trobades online per a estudiants de 3r i 4rt d’ESO que vulguin conèixer els oficis

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus, a través del projecte Pla Educatiu d’Entorn, en col·laboració amb els instituts de la ciutat, han organitzat una proposta de trobades online amb els estudiants de 3r i 4rt d’ESO que vulguin conèixer de prop en què consisteixen els oficis que puguin escollir per als seus estudis futurs.

La situació de pandèmia i d’estat d’alarma i les mesures sanitàries decretades per evitar el contagi han provocat que no es puguin fer presencials les trobades del programa “Apropa’t als Oficis”. Daniel Recasens, regidor d’Educació, ha manifestat que “ni els instituts ni l’equip del Pla Educatiu d’Entorn hem volgut renunciar a oferir a l’alumnat l’oportunitat de conèixer de primera mà en què consisteix cada ofici, què s’hi aprèn, com s’aprèn, com són les instal·lacions de cada centre, què n’opinen els estudiants i on els agradaria treballar quan acabin la formació professional”.

Recasens ha afegit que, “el contacte entre els joves és molt motivador per als estudiants de secundària que no tenen clar què fer després de l’ESO i aquestes trobades poden ser una activitat d’orientació professional molt vivencial per tots els alumnes de 3r i 4rt d’ESO que es volen encaminar a l’FP”.

Totes les trobades es faran la setmana del 12 al 16 d’abril, de les 9:00 h fins a les 13:00 h, i les persones interessades o els grups que els tutors considerin es poden apuntar a les trobades que vulguin, sense limitació. A les sessions hi participaran alumnes que estan estudiant els oficis i els assistents els podran adreçar dubtes i preguntes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.