Últims preparatius per a l’obertura al públic del nou Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus

El Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina, de la Diputació de Tarragona a Reus, es prepara per obrir al públic a mitjans d’octubre com a espai pioner de la demarcació de Tarragona en formació especialitzada per a administracions públiques i també com a laboratori d’innovació per al món emprenedor del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. El personal de la unitat de Formació del Servei d’Assistència Municipal de la Diputació ha estat el primer a traslladar-s’hi i, de fet, ja ha iniciat l’organització dels cursos i jornades dirigides al món local des del nou espai, tot i que encara de manera virtual. Durant les properes setmanes, els equips de la Diputació treballaran per fer que l’espai estigui completament condicionat per acollir de forma presencial a emprenedors, alumnes i treballadors d’altres unitats a partir del mes d’octubre.

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha visitat recentment el Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina per donar-los la benvinguda i per conèixer de primera mà l’estat actual del centre. Les obres han transformat l’antic edifici de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus en un espai ampli, polivalent i funcional, que permetrà oferir formació de manera presencial, tot garantint totes les mesures de seguretat. A més, serà l’escenari d’iniciatives impulsades des de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria per al món emprenedor de la demarcació, entre d’altres.

La rehabilitació de l’edifici s’ha realitzat tenint en compte criteris d’eficiència energètica, ja que el projecte s’emmarca en les estratègies i plans de les administracions públiques per la lluita contra el canvi climàtic i el foment de l’estalvi energètic, basats en l’Estratègia Europa 2020 per un creixement integrador, intel·ligent i sostenible. Es tracta d’una actuació cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER Catalunya 2014-2020, objectiu d’inversió en creixement i ocupació, eix 4. Les obres han estat adjudicades per un import de 1.764.389 d’euros i compta amb un finançament del FEDER de 764.467 euros.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.