Un escape room familiar per a lluitar contra el canvi climàtic

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus organitza un escape room per a conscienciar sobre el respecte pel medi ambient i els efectes del canvi climàtic. Així, el proper dissabte 20 de novembre de 10 a 19 h, s’instal·larà una carpa a la plaça Llibertat que serà l’escenari d’aquesta activitat, que s’emmarca en el pla de sensibilització ambiental que està impulsant la regidoria durant aquest any.

Aquesta activitat sobre el canvi climàtic és gratuïta i està adreçada especialment a famílies amb nens i nenes des de 6 a 16 anys, i els pares i mares també podran participar ajudant als infants. El repte de l’escape room consisteix en aturar les alarmes de l’emergència climàtica en un temps de 50 minuts com a màxim. El treball es realitzarà per grups buscant i desxifrant informacions sobre cinc eixos temàtics (aire, aigua, terra, biodiversitat i residus).

El regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio i Angosto, destaca que “amb aquest escape room sobre el canvi climàtic volem seguir involucrant a la ciutadania de Reus per a millorar en sostenibilitat i avançar amb la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030”.

Les places per a la l’activitat són limitades i es realitzaran cinc sessions. Al matí es faran tres sessions (10 a 11 h, de 11.30 a 12.30 h i de 13 a 14 h), i a la tarda dues sessions (16.30 a 17.30 h, de 18 a 19 h.)

Les inscripcions es poden fer a través del web inscripcions.reus.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.