Un març pletòric a la Cambra

Fidels a la voluntat de contribuir a la vida social i econòmica de la ciutat, la Cambra ha programat diverses convocatòries per aquest mes de març. La primera d’elles, el dilluns 6 amb un dels actes commemoratius que la corporació organitza vinculats a l’Any Xavier Amorós. Es tracta d’un agermanament amb Pradell de la Teixeta que inclourà la lectura de l’obra que el poeta de les Amèriques va dedicar al poble dels seus ancestres, Enyoro la terra. 

La tercera setmana de març la dedicarem a dues de les grans infraestructures de la demarcació, l’Aeroport de Reus i el Port de Tarragona, amb dues sessions del #VermutCambraReus. 

El dilluns 13 comptarem amb la participació de l’enginyer Joaquim Coello que ens alliçonarà sobre el futur de l’aeròdrom de Reus en el mapa aeroportuari català. I el dijous 16 serà el torn del president del Port, Saül Garreta, per parlar-nos del futur d’una instal·lació clau pel futur del territori. 

Els dies 21 i 22 serà el torn de les dues fires d’FP. La primera, vinculada a la formació Dual. I la segona, al cicle de grau mitjà. I en paral·lel, tres-cents alumnes de batxillerat dels instituts del #TerritoriCambraReus participaran un any més del taller de la Llotja que permet conèixer com funciona el tradicional mercat dels dilluns. 

Per tancar el mes celebrarem la 21a edició del Ganxet Pintxo que enguany se celebrarà del 23 de març al 2 d’abril. 

Com podeu veure, un bé de Déu d’activitats que demostra la voluntat contínua de la Cambra de fer empresa, ciutat i territori.

Jordi Just i Miró 

President de la Cambra de Comerç de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.