Una experiència juràssica a La Fira Centre Comercial

Els amants i nostàlgics del món juràssic i, en especial, de la saga Jurassic Park podran reviure els espais i ambients d’aquestes mítiques pel·lícules a La Fira Centre Comercial.

Jurassic Word Experience Dominion envairà La Fira del 24 al 30 de maig. El centre acollirà múltiples activitats 100% immersives amb l’objectiu d’oferir als seus visitants una aventura emocionant emmarcada en el fascinant món juràssic. La iniciativa es desenvoluparà a través de set espais diferenciats on confluiran experiències 360 º, de realitat virtual amb cadires sensorials, jocs d’habilitats amb leap motion i la projecció un tràiler en alta definició.

A més d’aquestes 4 Estacions especials, els visitants podran participar en un joc de preguntes sobre Jurassic World a la zona d’accés i immortalitzar l’experiència en un Photocall amb la figura de Blue envoltat d’un entorn de pel·lícula i el Dino Trucker, un escenari que permetrà veure els dinosaures en diferents espais reals. Aquestes activitats es podran gaudir de dilluns a divendres de 17h a 21h; i els dissabtes i diumenges de 12h a 14h i de 17h a 21h.

De manera prèvia a l’arribada de l’esdeveniment, La Fira Centre Comercial ha programat a més un sorteig de 5 entrades dobles per a la pel·lícula Jurassic World Dominion als cinemes Axion. La iniciativa tindrà lloc a través de les xarxes socials. A més, està previst un Quiz on es formularan preguntes sobre el film per saber qui en sap més.

A més, La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, vol animar tots els seus visitants amants del món juràssic a gaudir de les activitats de manera prioritària i sense la necessitat de fer cues . Per això, a partir del 14 de maig, els clients que presentin un tiquet de compra al Punt d’Atenció al Client, a la Planta Carrer, podran reservar dia i hora als esdeveniments.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.