Casal d’estiu de Salou, del 4 de juliol al 26 d’agost

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou torna a oferir el servei d’educació en el lleure per als mesos estivals: el Casal d’Estiu Xic’S, adreçat a nens i nenes de Salou, d’entre 3 i 12 anys, és a dir, als infants escolaritzats de P3 a 6è de primària, en l’actual curs 2021-22.

Enguany, el Casal tindrà lloc, en horari de matins, a l’Escola Europa (Passeig de la Segregació, 2), des del 4 de juliol i fins al 26 d’agost, seguint les recomanacions que es facin des del Govern en matèria de la pandèmia de la COVID-19, i en general.

L’entrada al centre serà a les 9 h, i la sortida, a les 13 h. Així mateix, el Casal comptarà amb el servei de menjador, en horari de 13 a 16 h. També, s’oferirà un servei d’acollida matinal, de 8 a 9 h; i un d’acollida, a la tarda, en finalitzar el menjador, de 16 a 17 h.

L’alcalde Pere Granados ha assenyalat que “volem que els nens i nenes de Salou puguin continuar gaudint d’activitats lúdiques, durant els mesos d’estiu; així com potenciar la socialització entre ells, a través de l’oci”.

La regidora d’Infància, Julia Gómez, també ha explicat que “aquesta iniciativa és tot un èxit, cada any, atès que facilita la conciliació de la vida laboral de les famílies amb el calendari de vacances escolars”.

La modalitat d’inscripció és per quinzenes. Les famílies podran optar per escollir entre les següents, compreses entre els dies:

  • 1a quinzena: del 4 al 15 de juliol
  • 2a quinzena: del 18 al 29 de juliol
  • 3a quinzena: del 1 al 12 d’agost
  • 4a quinzena: del 16 al 26 d’agost

Els preus del Casal d’Estiu Xic’S, per nen/a, són els següents:

  • Preu del Casal, per quinzena: 55 euros
  • Menjador, per quinzena: 82,50 euros

Les famílies tenen un descompte del 10% del preu del Casal, per als infants socis del Club Xic’S; i un 10%, també, per a famílies nombroses o monoparentals. Per tant, el preu queda en 49,50 euros, amb l’aplicació d’un descompte; o bé, en 44 euros, amb dos descomptes.

El procés d’inscripció serà del 23 de maig al 3 de juny, i es durà a terme a través de la plataforma reservaplay, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ). Caldrà emplenar el formulari amb les dades de l’infant, les quinzenes que desitgin, les autoritzacions per a tot el Casal, i adjuntar la documentació requerida. Les famílies completaran la inscripció i abonaran l’import, directament, mitjançant aquesta plataforma. En cas de no poder fer aquest tràmit caldrà enviar un missatge de WhatsApp o bé trucar al 661 583 413.

Servei d’acollida matinal i de tarda

La regidoria d’Infància ofereix també el servei d’acollida matinal i de tarda, de forma gratuïta, com a actuació finançada pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. La resolució IFE/3877/2021, de 29 de desembre, va aprovar el finançament als ajuntaments de més de 20.000 habitants, per impulsar la prestació de serveis de cura puntual per a nens i nenes dels 0 als 14 anys.

Tindran prioritat per accedir a les places els següents col·lectius: famílies monoparentals i/o amb altres responsabilitats de cura acreditada; mares/tutores en situació de violència masclista; mares en situació d’atur de llarga durada; mares més grans de 52 anys; i mares migrants. S’establirà un sistema de punts, al moment de fer la inscripció per quinzenes, obtenint 10 punts, per cada criteri dels indicats.

Al moment de fer la inscripció al Casal d’Estiu Xic’S, es podrà marcar l’opció d’acollida que més convingui a la família. S’haurà d’indicar per a cada quinzena que es necessiti. Caldrà d’acreditar els criteris de prioritat als quals opten. Tots els infants podran accedir al servei d’acollida, malgrat no complir amb cap criteri establert.

Un cop acabat el període d’inscripció, s’ordenaran els punts obtinguts per cada família i per cada quinzena. En cas d’empat, es farà un sorteig entre les famílies amb la mateixa puntuació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.