Una pedalada i una caminada popular, aquest dissabte 27 d’octubre a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018 a Catalunya

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant se sumarà el dissabte 27 d’octubre a la Setmana Europea de la Mobilitat 2018, que enguany s’ha celebrat a Catalunya del 16 al 22 de setembre. Per aquest dissabte, la Regidoria de Medi Ambient i la Regidoria d’Esports han organitzat, amb la col·laboració de la Policia Local i de la Regidoria de Turisme, una pedalada popular a l’Hospitalet de l’Infant; i una caminada popular a Vandellòs.

La pedalada popular de l’Hospitalet de l’Infant començarà a les 10 h i tindrà com a punt de sortida la Casa de la Vila. A la Plaça Drs. Gil-Vernet serà on s’iniciarà la caminada popular de Vandellòs, a les 17 h.

La Setmana Europea de la Mobilitat «promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, amb bicicleta, amb transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació». Sota el lema «Combina i mou-te!», la Setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament, tal com s’explica en la pàgina web de la Generalitat de Catalunya (mobilitat.gencat.cat/setmana).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.