Un centenar de participants competeix en el VIII Cros escolar de l’Hospitalet de l’Infant

Un centenar de participants va prendre part aquest diumenge en la Platja de l’Arenal en el VIII Cros escolar de l’Hospitalet de l’Infant, la primera prova de la Fase Comarcal d’aquesta temporada. La prova, coorganitzada pel Patronat Municipal d’Esports de L’Hospitalet de l’Infant i el Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC), va ser el tret de sortida a un curs on Reus serà la seu el proper mes de març de la Final Nacional d’aquesta modalitat del Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC).

Els millors corredors de cada categoria van ser els següents: en prebenjamí femení va vèncer Clàudia Botanch (Sant Rafael), seguida de Jordina Lanceta (Mestral) i Edurne Gómez (Reus Ploms), mentre que en nens va imposar-se Jofre Mirambel (Mestral), entrant després Nil Pagès (Ploms) i Santi Bes (Mestral). Pel que respecta a la categoria benjamí el triomf va recaure en Marc Navarro (Joan Rebull) i Zoe Dorado (Vidal i Barraquer), acabant en segona posició Derek Caliani (Mestral) i Ainhoa Sánez (Mestral), i en la tercera Neo Salinas (Reus Ploms) i Carla Rodríguez (Reus Ploms).

Pel que respecta la categoria aleví, el podi masculí va estar integrat per Rubén Araque (Pare Manyanet), Santi Rius (Mestral) i José Mateo Lirón de Robles (Mestral), mentre que les triomfadores femenines van ser Queralt Casacuberta (Independent), Iris Garrido (Reus Ploms) i Mireia Redondo (Reus Ploms).

En infantils, on la cursa femenina va ser especialment renyida, Joana Sendra (Reus Ploms) va vèncer per davant d’Ana Ramona (Reus Ploms) i Judith Lanceta (Ins. Berenguer d’Entença), mentre que en nois el primer va ser Daniel Martín (Reus Ploms), seguit de Nil Martos (Reus Ploms) i Martí Riera (Atletisme Mont-roig). En cadets, Laura Calla, Esmae Oadi i Aina Cueto, totes tres de l’Atletisme Mont-roig, van ser les millors, mentre que Hugo Rodríguez, Daniel Moreno i Àlex Martos, igualment tots ells del Reus Ploms, van copar el podi. També va competir i guanyar Pau Romero, en categoria cadet Special. I per últim, Hajar Amraoui (Reus Ploms) va imposar-se en categoria juvenil femení.

Ara, les següents cites d’aquesta fase comarcal de cros seran el 28 d’octubre amb el XX Cros la Selva del Camp, l’11 de novembre amb el XXX Cros Pare Manyanet, el 20 de gener de 2019 amb el IV Cros Marcel·lí Gené, el 10 de febrer amb el IV Cros Isabel Besora i el 24 de febrer amb el II Cros Maria Rosa Molas, estant prevista el 10 de març la Final Nacional de Catalunya a Reus. A més a més, encara quedaran tres proves més a on competir, el 17 de març en el V Cros Col·legi Sant Rafael, el 24 de març en la III Cursa de l’Aigua i el 31 de març en en el V Cros Escola la Vitxeta.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.