Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant celebrarà la Setmana de la Joventut Solidària del 6 al 12 d’agost

Amb diverses activitats organitzades per la Regidoria de Salut en benefici de l’associació NEN, de familiars i amics de pacients amb neuroblastoma.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat la Setmana de la Joventut Solidària al municipi, del 6 al 12 d’agost. En el marc d’aquesta Setmana, ha preparat, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, l’Àrea d’Esports, l’empresa local Lo Tossalet, l’associació familiar La Tribu i l’associació NEN, diverses activitats en benefici d’aquesta darrera entitat, de familiars i amics de pacients amb neuroblastoma, un tipus de càncer que afecta els infants.

El programa d’activitats per recaptar fons per aquesta associació començarà el dilluns 6 d’agost, amb una sessió de ioga solidari, a la Plaça Coll de Balaguer de l’Hospitalet de l’Infant, a les 19 h, per un preu de 2 euros; i amb la venda de crispetes a la sessió de cinema d’estrena prevista a Ca la Torre de Vandellòs, a les 22h.

El dimarts 7 d’agost, al matí hi haurà un esmorzar solidari, a base de coc i suc, a la zona esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant, que costarà 2 euros; i el dimecres 8 d’agost, a les 19.30 h, un berenar solidari amb espectacle d’animació inclòs (“Landry, el rumbero”), també consistent en coc i suc, a la Plaça de l’Almadrava de l’Hospitalet de l’Infant

Per al dijous 9 d’agost hi ha previst un altre esmorzar solidari al matí en aquest cas a la Masia de Castelló; i a les 18 hores, una gimcana solidària, també per 2 euros per persona, a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant. Les persones interessades a participar en aquesta gimcana s’hi podran inscriure a partir de les 17 h a la mateixa plaça, per equips de 2-3 persones. Tots els participants rebran un obsequi.

El divendres 10 d’agost hi haurà un taller d’astronomia en família a la Platja de l’Arenal de l’Hospitalet de l’Infant, a partir de les 21 h. El preu serà de 5 euros per família (les places ja estan exhaurides).

Per al dissabte 11 d’agost, a les 11 h, s’han programat partides de Làser Tag Solidari a la Plaça Coll de Balaguer de l’Hospitalet de l’Infant, per un preu d’1 euro la partida.

La Setmana de la Joventut Solidària es clourà el diumenge 12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut,  amb l’acte més destacat del programa: el 3r Aperitiu solidari #Tamarikitanga18 (que vol dir «joventut», en maorí). A partir de les 10 h i, durant tot el dia, s’hi prepararan diversos aperitius a la Plaça de la Marina, a més d’oferir-s’hi diferents activitats i música en viu.

La regidora de Joventut, Celia Ruiz, agraeix al col·lectiu jove del municipi la seva implicació en aquesta iniciativa, com a participants i com a voluntaris. “Fa tres anys que l’organitzem perquè els joves cada any hi estan responent d’una manera molt positiva”, ha explicat la regidora. En aquest sentit, Celia Ruiz ha afirmat: “la intenció de l’Ajuntament és que els joves s’involucrin en la societat i intentin millorar-la, que prenguin consciència que poden ajudar i fer actuacions; en definitiva, l’objectiu és empoderar-los”.

Cartell

Més informació a: www.vandellos-hospitalet.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.