Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant serà la seu d’un esdeveniment motociclista que aplegarà més de 300 participants

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant serà la seu d’un esdeveniment motociclista que aplegarà més de 300 participants

L’ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Club Esportiu Eutiches organitzaran, per als dies 23 i 24 de març, conjuntament l’EUTICHESBOOK 2018, un esdeveniment motociclista no competitiu per carreteres interiors obertes al trànsit que travessen les Muntanyes de la Costa Daurada, Els Ports, el Priorat i les Muntanyes de Prades. Tal com consta en el conveni de col·laboració que han signat aquest dijous 15 de febrer l’alcalde del municipi, Alfons Garcia, acompanyat de la regidora d’Esports, Cristina Borràs; i el president d’aquesta entitat, Artur Aragonès, aquest esdeveniment aplegarà més de 300 participants.

Aquestes persones són d’arreu de Catalunya, però també n’hi ha procedents de l’Aragó, la Comunitat Valenciana, el País Basc i Andorra, segons ha precisat el president del Club Esportiu Eutiches, qui ha informat que a hores d’ara la inscripció ja està tancada.

Aquests aficionats al motociclisme s’enfrontaran al repte de completar en un temps de 12 a 14 hores un itinerari “sorpresa”, que se’ls donarà a conèixer el 23 de març, de 650 km aproximadament, per carreteres, ports de muntanya i camins “asfaltats” de muntanya de gran bellesa paisatgística, on fàcilment poden acumular-se més de 5.000 revolts. Com a única ajuda, tindran un llibre de ruta, el roadbook, en què s’indicaran els controls de pas obligatoris per on hauran de passar.

L’encant de la prova, precisament, és saber navegar amb el roadbook, seguint les indicacions del rotllo de paper, sense utilitzar GPS ni cap tecnologia”, ha explicat Artur Aragonès. Aquesta és la filosofia de l’EUTICHESBOOK, que se celebrarà per primera vegada a la demarcació de Tarragona, sota el paraigua de la ruta de referència d’aquest tipus que s’organitza des de fa sis anys a Viella, la RODIBOOK. El lema de l’esdeveniment és “De 0 a 1.000 en 600 quilòmetres”, en referència a la sortida des del nivell 0 de la costa, just a l’Hospitalet de l’Infant; i als 1.000 m aproximats d’altura d’Els Ports i les Muntanyes de Prades.

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant serà el centre neuràlgic de la prova, on el dia 23 de març es duran a terme totes les accions d’inscripció, les verificacions, els controls, l’acte oficial de benvinguda als participants… Serà també el punt de sortida i d’arribada dels motoristes, el 24 de març.

L’interès de l’Ajuntament per “promoure esdeveniments esportius que serveixin per donar a conèixer el municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i potenciar l’accés a la pràctica de l’esport i de l’activitat física de qualitat en l’àmbit municipal”, de fet, és el que ha dut a l’Àrea d’Esports a acceptar l’acord de col·laboració amb el Club Esportiu Eutiches per organitzar aquesta prova motociclista”, ha argumentat la regidora d’Esports, Cristina Borràs.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.