A la venda les entrades del Festival de les Arts de Reus

El FAR, Festival de les Arts de Reus, ha posat a la venda les entrades per als diferents espectacles programats entre el 30 de juny i el 9 de juliol als espais modernistes de l’Institut Pere Mata. Les entrades es poden aconseguir online a través de www.capitalcultura.reus.cat o a través de la plataforma www.4tickets.es. També es poden adquirir a la taquilla del Teatre Fortuny (pl. de Prim, 4) de dilluns a divendres d’11:00 a 14:00 h i de 18:00 a 20:00 h. El preu de les entrades és de 30 euros i no són numerades.

Aquest festival presentarà 8 creacions concebudes expressament per aquest esdeveniment que neix promogut per la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 sota la direcció del dramaturg reusenc Francesc Cerro-Ferran. El FAR inclourà l’estrena de Una nit de musical amb Àngels Gonyalons; Madame Bovary amb Belén Fabra i la direcció d’Àngel Alonso; Después de Federico amb Lluís Marco i Ferran Carvajal; Otel·lo amb Joan Carreras, Marta Marco, Josep Julien, Santi Ricart i Sergio Caballero; Poeticant amb Gerard Quintana; Joan Masdeu; Camerata XXI i Alba Forasté i Tothom ho sap, un homenatge a Leonard Cohen amb Marta Marco, Ernest Villegas, Marc Serra i Montse Vellvehí.

Institut Pere Mata
El FAR tindrà lloc a l’emblemàtic Institut Pere Mata, l’hospital psiquiàtric de la ciutat. El pavelló dels Distingits i el pavelló del Menjador, dues sales del psiquiàtric amb capacitat per unes 100 persones cadascuna, es convertiran en els escenaris del festival. A més a més, a l’exterior hi haurà una zona d’oci i restauració on els assistents podran prendre alguna cosa abans o després dels espectacles. La ciutat de Reus vol reivindicar aquest espai per acostar-lo a la ciutadania i projectar el seu valor patrimonial alhora que escenificar que la cultura és un bé social i una eina de transformació ; social i pedagògica.

Col·laboració amb el Festival de Perelada
Amb el FAR, la Capital de la Cultura Catalana, Reus 2017, crea un projecte que fa temps que es volia promoure: un festival d’estiu que defuig el plantejament de gran aparador turístic com fan altres festivals i vol arrelar al territori i amb la ciutadania. El FAR disposa del suport artístic i institucional del Festival de Peralada.

Programa_far_2017_Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.