A la venda les entrades per la programació del primer semestre de 2018 del Teatre Fortuny

Programació del primer semestre de 2018 del Teatre Fortuny

El Teatre Fortuny posa a la venda aquest dimecres les localitats per als espectacles del primer semestre de 2018. Les entrades es poden adquirir a la taquilla del teatre (plaça de Prim, 4), de dilluns a divendres d’11:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h o bé al web www.teatrefortuny.cat(link is external). Els dies de representació la taquilla obrirà una hora abans de començar l’espectacle.

El primer espectacle és el dimarts 16 de gener a les 21h, el concert de l’Orquestra Filharmònica de Novossibirsk amb 90 músics a l’escenari acompanyada per la soprano Ekaterina Lékhina, guanyadora del primer premi Operalia a París l’any 2007 i d’un Premi Grammy el 2010-

La programació del primer trimestre del 2018 del Teatre Fortuny aplega 23 espectacles que englobaran tots els gèneres artístics. Amb motiu del 30è aniversari de la reobertura del teatre l’any 1988, s’ha treballat la programació per donar un enfoc internacional i destacar la presència de figures rellevants del cant líric, de la interpretació i de la dansa. Per aquesta raó, es comptarà amb companyies de dansa com la Malandain Ballet de Biarritz (exponent de la dansa contemporània a nivell europeu) i la soprano Ekaterina Lekhina, una de les veus més destacades de la lírica internacional. També destaca les actuacions en l’àmbit de la música, entre ells, el cantant asturià David Bustamente i la soprano tarragonina Sara Blanch.

Pel que fa al teatre, destaca l’estrena a Catalunya de l’obra “Después del ensayo”, que inclou un repartiment encapçalat per l’actor Emilio Gutiérrez Caba. També destaquen els títols “Marat/sade”, “Frankenstein”, “Bodas de sangre” i “Moby Dick”, que completen un ventall ampli i heterogeni d’autors teatrals contemporanis.

Estrenes

Dels espectacles programats, 14 són de teatre, 2 de música, 2 d’òpera, 2 de dansa, 1 recital i 2 de caràcter familiar (dansa, i titelles). Més enllà de la programació pròpia del Consorci del Teatre Fortuny, aquest teatre donarà cabuda a propostes programades per altres entitats i promotors. A finals de novembre s’han confirmat 6 concerts de l’Associació de Concerts de Reus, els festivals de fi de curs de les acadèmies de dansa Artis Tarragona, Núria Díez, Escola de dansa i arts escèniques Artis de Reus i Estudi de dansa Montserrat, i el darrer muntatge del radiofonista colomenc Justo Molinero.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.