Vermuts Miró acull una exhibició de tennis taula professional

Vermuts Miró, a les instal·lacions de la nova seu corporativa de MaserGrup, grup empresarial del qual forma part, ha acollit les jugadores de l’equip Miró Reus Ganxets, del Club Tennis Taula Ganxets de Reus. En aquest esdeveniment s’ha celebrat la classificació de l’equip entre els 20 millors d’Europa per a jugar la Champions League i la seva plaça per a competir en la Lliga Europea la propera temporada 2023/2024.
Les jugadores de la selecció espanyola, Elvira Rad i Sara Ramírez, i la jugadora olímpica i de la selecció xilena, Paulina Vega, han dut a terme una exhibició d’aquest esport a la zona d’esbarjo de l’empresa, on han pogut participar els membres de l’empresa.
La jornada ha comptat amb la presència del Sr. Joan Carles Virgili, president del Club Tennis Taula Ganxets de Reus, i dels senyors Xavier Martínez i Pablo Garcia, president i director general de Vermuts Miró, respectivament.
Seguint la seva trajectòria, Vermuts Miró continua fomentant els valors que transmet l’esport, ratificant el seu suport amb les empreses i entitats del territori.
El Club Tennis Taula Ganxets de Reus és una entitat de la ciutat de Reus on es troben jugadors i jugadores de totes les edats, tant aficionats com professionals. Compten amb un equip d’entrenadors i espàrrings professionals titulats per cobrir tots els nivells formatius.
Gràcies al suport d’associacions, de l’Ajuntament de Reus, i d’empreses com Vermuts Miró, poden oferir beques a infants i joves que volen practicar aquest esport.
Vermuts Miró té una història centenària, elaborant els seus vermuts de forma artesanal, seguint la fórmula tradicional de la família Miró Salvat i aplicant actualment la tecnologia més avançada en tot el seu procés d’elaboració. L’àmplia gamma de productes Miró ha obtingut reconeixements arreu del món, consolidant la marca tan a nivell nacional com internacional.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.