Vermuts Miró col·labora com a mecenes amb la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017

L’Ajuntament de Reus i Vermuts Miró han signat aquest dijous el conveni que formalitza la col·laboració de Vermuts Miró amb els actes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 en qualitat de mecenes. Aquesta categoria de col·laborador és la principal dins les possibilitats de patrocini i suport que es poden aportar a aquest esdeveniment cultural.

L’alcalde Carles Pellicer ha agraït als representants de Vermuts Miró, la implicació d’aquesta empresa en l’organització d’aquest esdeveniment, un suport que es traduirà en una aportació de 65.000 euros que es destinaran a diferents propostes previstes durant l’any a Reus, entre les quals hi ha el Cicle Musical Vermusic. A més, Vermuts Miró oferirà com a promoció i amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 un Vermut Miró Reserva i un Vermut Miró en format petit.

L’empresa ha explicat que vol compartir aquest gran esdeveniment de l’any 2017 amb tota la ciutadania i desitja que es participi a les moltes activitats que s’han programat. També ha expressat la voluntat que moltes d’aquestes activitats puguin tenir continuïtat en un futur.

Amb més de 80 projectes confirmats i una previsió d’arribar a més de 200, que es desenvoluparan durant tot aquest any, Reus ha donat a conèixer recentment la programació de la Capital de la Cultura Catalana 2017. La cerimònia inaugural està prevista aquest dissabte 28 de gener a les 18:00 h al Teatre Fortuny de Reus, després del qual es portarà a terme l’espectacle inaugural a la plaça del Mercadal.

Reus és la Capital de la Cultura Catalana durant tot el 2017 i s’adreça a tot el domini lingüístic i cultural català. Té com a objectius els de contribuir a ampliar la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i la cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l’interior com a l’exterior del país.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.