Vermuts Miró guanya 4 medalles a l’International Wine Challenge

Una vegada més, Vermuts Miró obté un nou reconeixement dins d’una de les competicions vinícoles més importants amb prestigi mundial.

L’esdeveniment, que celebra el seu 37è aniversari, es regeix per un rigorós procés de selecció on s’avalua cada producte, jutjant la seva qualitat, estil i collita. Abans d’escollir els guardonats, es duu a terme un tast on participen, almenys en tres ocasions, un mínim de 2 grups de jurats. Posteriorment, dos co-chairs verifiquen els resultats del quadre amb una tast definitiu.
Cal destacar que Vermuts Miró ha estat l’únic vermut d’Espanya que ha aconseguit ser guardonat dins del certamen i ho ha fet amb els quatre productes presentats: Miró Reserva, Miró Blanco, Miró Roig i Miró Extra Dry.

El jurat està conformat per experts de la indústria vinícola internacional, responsables comercials, compradors i Masters of Wine que participen any rere any en la tasca de trobar els productes vinícoles amb major qualitat a escala mundial.
Entre les notes de tast, els membres del jurat han descrit el Miró Reserva com “Caoba profunda, sàlvia de nous i majorana, amb bona profunditat i viva acidesa”, “Llavor de mostassa i nous. Subjacent pell de cítrics caramel·litzada” per al Miró Roig, “Herbaci amb sabor a angèlica, saba pura, estragó i un dolç acabat” per al fresc Miró Blanc i “Herbaci, malvàcies, fonoll i anís. Simple i elegant” per al Miró Extra Dry.
Juntament amb l’International Taste Institute de Brussel·les i el Frankfurt International Trophy, amb aquest, són tres els certàmens internacionals al 2021 que han reconegut la qualitat dels productes Miró.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.