‘Viu el Trapezi a El Tomb de Reus’

El Tomb de Reus, acompanyat del regidor de Cultura de la ciutat, Daniel Recasens, ha presentat la seva nova campanya: “Viu el Trapezi a El Tomb de Reus” a Vermut Rofes. Una campanya entorn del Trapezi que comptarà amb la implicació del comerç i la restauració del centre de la ciutat gràcies a la col·laboració de Reus Cultura.

El Tomb de Reus  amb el desig de ser un actiu dinamitzador i agent col·laborador de la ciutat ha dissenyat dues accions inspirades amb el món del circ, amb l’objectiu d’ampliar l’experiència que ofereix el Trapezi i que tindrà lloc de l’11 al 15 de maig de 2022.

EXPOSICIÓ ITINERANT

Els aparadors d’El Tomb de Reus acolliran una exposició itinerant de fotografies del Trapezi amb la finalitat d’oferir una experiència cultural a través d’un dels grans valors de la ciutat, el comerç. Els vianants podran descobrir la història i ànima del Trapezi passejant pels carrers més emblemàtics de la ciutat. La mostra fotogràfica porta per títol «Trapezi, un recorregut de circ (1997-2019)» de l’autor Tjerk Van der Meulen. Aquesta exposició es va exhibir a Cal Massó l’any 2019  i ara, El Tomb de Reus serà l’encarregat de treure al carrer aquesta obra perquè tothom en pugui gaudir i els comerços, igual que els carrers s’omplin de circ durant aquests dies. En aquestes fotografies es pot observar la diversitat de la fira durant el seu recorregut: tendències artístiques, dissenys d’espai, presència a la ciutat, varietat en tècniques de circ…
 

TRAPEZITAPA

La segona d’aquestes accions és la TrapeziTapa. Els establiments de restauració pertanyents a l’associació oferiran una tapa inspirada en el circ. Aquesta tapa tindrà un preu de 5 € i anirà acompanyada d’una beguda.
Els restaurants participants són: Va de vi, Deu n’hi do, Blondi, Flaps, Xivarri, Txarango, L’Arbequina, La Giberga, El Racó de JP, As de copes i Casa Coder
 

Amb la celebració de la fira Trapezi es proposa que els establiments d’El Tomb de Reus col·laborin en fer de Reus la ciutat del circ i crear una experiència completa tant pels visitants com per la pròpia ciutadania.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.