‘Volem impactar positivament en la societat, medi ambient i benestar dels nostres clients i treballadors’

Roba ecológica

Blaugab – moda sana

L’actual negoci de la moda ha desembocat en precarietat laboral i excessos ambientals
durant la seva producció. La roba que comprem per 2 o 3 euros, és fabricada per treballadores sense cap tipus de regulació laboral, ni mediambiental. La indústria tèxtil és la segona indústria més contaminant del món.

Des de Blaugab volem canviar aquest concepte i apostem per marques i productes respectuosos amb les persones i el planeta en tots els àmbits del vestir.
La varietat de roba interior de cotó orgànic certificat, és la nostra millor carta de presentació: calces, sostenidors, samarretes, calçotets…

l’assortit més important del país en aquest aspecte, però aquest any volem apostar per la roba de ioga i fitness. Peces de roba còmoda, pràctica, que no et provocaran al·lèrgies i que aporten un valor afegit.

A més, aquest hivern hem ampliat el nostre catàleg de roba tèrmica de llana i seda. Samarretes interiors, jerseis, mitjons, polars, gorros, bufandes… perquè sentis l’agradable sensació de calor dels teixits naturals. Transpiren, eviten males olors, no agafen
electricitat estàtica, en contraposició als teixits sintètics. T’oferim productes per totes les edats. Aquest hivern dóna un valor afegit als teus regals.

Vine a visitar-nos al carrer Vilaplana, 5 de Reus, en horari comercial o 24h a la nostra pàgina web, Blaugab.com

blaugab

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.