XX Campionat d’Espanya de Grups Show a Reus

El Pavelló Olímpic de Reus acull aquest cap de setmana, els dies 14 i 15 de maig, un dels campionats més importants de patinatge artístic a nivell de tot l’Estat Espanyol. Es tracta del XX Campionat d’Espanya de Grups Show Grans i Petits, organitzat per la Real Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, i que portarà fins a Reus a més de 1000 persones entre patinadors i patinadores, cos tècnic i acompanyants.

Reus ja va ser seu d’aquest important campionat del calendari de competicions de patinatge l’any 2013. En aquesta ocasió, competiran a Reus 645 patinadors i patinadores que conformen els 43 grups participants, provinents de tretze comunitats autònomes diferents.

El primer dia de campionat, dissabte 14, tindrà lloc la competició dels Grups-Show Grans,  composats per grups de 16 a 30 patinadors/es. Participaran 415 patinadors/es en 21 grups participants, provinents de Galicia, Madrid, Castilla la Manxa, Catalunya, Cantabria, Aragó, Balears i Comunitat Valenciana. El diumenge 15 serà el torn dels Grups- Show petits, composats per grups de 12 a 16 participants. Hi participaran  22 grups petits, en total 239 patinadors/es provinents de Castella la Manxa, Andalusia, Astúries, Catalunya, Navarra, País Basc, Illes Balears, Galícia, Castella i Lleó, Madrid, Comunitat Valenciana i Aragó.

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha posat de manifest que es tracta d’una competició “d’altíssim nivell i molt atraient pel públic ja que es tracta d’un espectacle molt vistós”. Cuerba ha agraït a la Real Federació haver escollit Reus, per segon cop en deu anys com a seu de la competició i ha posat en valor la capacitat de la ciutat d’acollir grans esdeveniments esportius com aquest i l’impacte positiu en l’economia local.

Competició

Els horaris de les competicions són els següents:

DISSABTE 14 DE MAIG
16:30hObertura del Campionat
16:45hCompetició Grups-Show Grans (De l’1 a l’11)
18:15hExhibició actuals campions del món (Llorenç Àlvarez i Pau Garcia)
18:45hCompetició Grupos-Show Grands (Del 12 al 21)
20:15hCloenda del Campionat i lliurament de trofeus
 DIUMENGE 15 de maig
16:00hObertura del Campionat
16:15hCompetició Grups-Show petits (De l’1 a l’11)
17:45hExhibició Actuals Or i Plata Mundials (Andrea Silva i Natalia Baldizzone)
18:15hCompetició Grups-Show petits (Del 12 al 22)
20:00hCloenda del Campionat i lliurament de trofeus

Venda d’entrades

Las entrades s’han posat a la venda a través del web de la Federació i es poden adquirir fins online fins aquest divendres, 13 de maig al vespre : https://fep.es/website/campeonato-grupos-show-tickets.asp.

També s’ha habilitat la venda a través de les taquilles del Pavelló Olímpic de Reus els dies de competició. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.