XXVI Trobada de la Gent Grant de la Conca de Barberà

El passat dissabte 28 d’octubre, Santa Coloma de Queralt va acollir la XXVI Trobada de la Gent Gran de la Conca de Barberà. Una jornada plena d’activitats on van participar 233 persones de les diferents Associacions de jubilats i jubilades de la comarca: Pira, Sarral, Blancafort, Rocafort de Queralt, Montblanc, L’Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet, Solivella i del mateix municipi de Santa Coloma de Queralt.

Per començar, es va oferir al local de l’Associació de gent gran, un aperitiu i la benvinguda a càrrec del president del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran, Santi Fornés, del president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Joan Canela, del regidor de la gent gran, Pep Navarro i del president de l’Associació, Joan Tosquella.

A continuació es va procedir amb les visites guiades pel municipi, a càrrec de les guies turístiques oficials de Santa Coloma de Queralt, que donada la quantitat de persones participants, es va haver d’organitzar dos grups amb diferent recorregut. A les visites es van comentar diversos llocs emblemàtics del poble, plens d’història.

Seguidament, va tenir lloc el dinar de germanor al local L’Estrella, on tant l’Ajuntament com el Consell Comarcal van fer entrega dels obsequis de record de la jornada. En aquest mateix local i després del dinar, es va poder gaudir d’un espectacle a càrrec de Maite Carreras, monologuista de llarga trajectòria que va fer vibrar a tota la sala amb el seu divertit i tan actual monòleg sobre les persones grans. Per finalitzar, no va faltar el moment del ball amb el duo La Coral, que amb el seu repertori musical va fer aixecar de les cadires a la majoria dels i de les presents.

La jornada va acabar amb molt d’èxit i satisfacció, tant per part de la junta de l’Associació de gent gran, sent l’organitzadora del programa, com per part del públic assistent. Aquesta Trobada, que cada any té lloc en un municipi diferent, enguany ha estat organitzada per l’Associació de jubilats/des i pensionistes de Santa Coloma de Queralt i el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.