• Policlínic Simonet Reus • “Plasma ric en factors de creixement: El tractament estrella anti-aging per al rejoveniment facial”

Policlínic Simonet Reus febrer

El plasma ric en factors de creixement és una nova tècnica que permet aïllar i utilitzar els factors de creixement presents a la sang del propi pacient per potenciar, accelerar i estimular la regeneració dels teixits del nostre organisme. Un tractament que genera una atenuació de les arrugues, augmenta la densitat i la fermesa de la pell aconseguint un aspecte més jove.

Els factors de creixement s’aconsegueixen a través d’una petita extracció de sang de la pròpia persona i se separen les fraccions plasmàtiques per mitjà d’una centrifugació controlada. Després, s’injecta el plasma ric en factors de creixement a les zones a tractar com: cara, escot, coll i mans per estimular la seva regeneració. Els resultats es comencen a apreciar a les 24 hores i són progressius. Amb cada sessió s’evidencia l’atenuació de les arrugues i l’augment de fermesa de la pell.

El plasma ric en factors de creixement és un tractament que es pot aplicar a partir dels 35 anys de manera preventiva i per alentir el procés d’envelliment. A partir dels 45 anys s’utilitza amb finalitats regeneratives i correctives. A més, es pot combinar amb altres tècniques com ompliments facials, mesoteràpia, radiofreqüència, entre d’altres, per produir resultats més duradors.

El plasma ric en factors de creixement és un tractament que permet realitzar vida

normal un cop acabada la sessió. És recomanable sotmetre’s a 3 ó 4 sessions el primer any i després fer un tractament de manteniment anual de dues sessions. Els efectes acostumen a mantenir-se entre 6 i 9 mesos després del primer any.

Dra. Lídia Munté
Col. 5.095 COMT
Unitat de medicina estètica
i Plataforma mèdica làser

3/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.