• Policlínic Simonet Reus • Combat la cel·lulitis de manera efectiva

Existeixen al mercat diferents tècniques i tractaments per combatre la cel·lulitis. Des de Policlinic Simonet Reus, i amb l’experiència dels nostres metges, hem creat un pack de tractament que actua contra la cel·lulitis d’una manera integral i amb la combinació de dues tècniques com són:

Carboxiteràpia: un procediment cosmètic, no quirúrgic, que combat la cel·lulitis, la flacciditat i els cúmuls de greix localitzats. La tècnica, no invasiva, es realitza en consulta a partir de petites injeccions subcutànies de CO2 als teixits de la zona afectada.

Pressoteràpia: complementa la Carboxiteràpia perquè incrementa la difusió del gas CO2 als teixits adjacents.

Els resultats són immediats. La qualitat del teixit millora, la pell es torna més llisa i les zones afectades es tornen més primes. També millora la qualitat i altres problemes de la pell com les estries les varius i les adipositats localitzades perquè augmenta la seva oxigenació amb aquests tractaments.

El nombre de sessions dependrà de les característiques i necessitats concretes de cada pacient i sempre, sota supervisió mèdica.

Les zones més demandades són: l’abdomen, flancs, glutis, cames, la zona de l’esquena i altres que fins i tot fent dieta el greix rebel no desapareix.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.