• Sora Sushi & Cocktail Lounge • Sushi, copes i tot tipus de serveis

Ubicat al bell mig del casc antic, al Centre Comercial El Pallol (carrer Montserrat,8, local 7) Sora Sushi & Cocktail Lounge us ofereix una àmplia carta on podeu gaudir de tot tipus de sushi així com altres tapes.
Però no només hi podeu gaudir d’un bon àpat, també resulta l’espai ideal per fer-hi una copa que podeu triar de la seva extensa carta de cocktails per satisfer qualsevol paladar. A més Sora també pot ser el vostre local per seguir-hi les vostres competicions esportives preferides i reunir-vos amb els vostres amics per veure el futbol, la Fòrmula 1 o el mundial de motociclisme.
A més hi podeu celebrar les vostres celebracions i/o àpats en grup. Sora us ofereix la possibilitat de disposar d’un reservat en exclusiva, decorat amb molt bon gust per a grups de 10 persones.
Si us ve de gust sushi però no us voleu moure de casa, no patiu: Sora també ha pensat en vosaltres i us ofereix el Delivery (servei de menjar a domicili), el Take Away (l’opció de que passeu recollir la vostra comanda) o fins i tot el Sushihouse (venen a casa vostra per preparar-vos el millor sushi des d’un preu de 20 euros, descomptes a partir de deu persones, i per un mínim de quatre comensals), així com servei de catering per a les vostres celebracions.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.