• Temptació • Sushi culture

Ubicat al bell mig del casc antic, al carrer Martí Napolità, el restaurant Temptació us proposa que us deixeu sorprendre amb la seva cuina de fusió, elaborada amb productes frescos, de qualitat i de proximitat. Temptació resulta ideal per als gustos més exigents amb la seva sorprenent fòrmula; la fusió del sushi amb tot tipus d’aliments que resulta innovadora i diferent, i la converteix en ideal per a qualsevol paladar.

A la seva carta hi podeu trobar des d’ama- nides, sopes, yakitoris, arrossos, tartes, ceriche noodles, tapes, moriawase (el temptació de 16 peces o l’adicció de 30), maki, tataki, sashimi, nigiris, la fusió de sushi amb pràcticament qualsevol aliment que us pogueu imaginar així com els hot rolls, sushi calent, Temptació és l’únic local de Reus on podeu degustar-los. Com acompanyament teniu a la vostra disposició una àmplia carta de vins així com un servei de cockteleria amb gran

varietat de gintònics. A més als migdies (de dimarts a divendres) podeu gaudir d’un menú diari format per dos plats amb diverses opcions a escollir més un postre casolà per 10,95 euros.

El restaurant pot ser l’espai per a les vostres celebracions en grup o bé fer-se càrrec de les vostres festes privades gràcies al seu servei de catering.

I si voleu aprendre la tècnica d’elaboració, preparació i presentació del sushi, els dimecres i diumenges, de 19 a 21 h, s’imparteixen tallers al preu de 15 euros per persona (inclòs el material i el curs). Cada tallers requereix un mínim de 5 persones i és necessària inscripció prèvia.

TEMPTACIÓ: Carrer Martí Napolità, 8, 977 102 677
De dimarts a diumenge de 13 16 h i de 20 a 00 h

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.