10es Jornades d’Emprenedoria de l’INS Baix Camp, del 17 al 28 d’octubre

 l’INS Baix Camp celebrarà la 10a edició de les seves Jornades d’Emprenedoria del 17 al 28 d’octubre de 2022. La inauguració anirà a càrrec del Regidor d’Empresa i ocupació, el Sr. Carles Prats. 

Iniciarà les ponències la senyora Maria Teresa Saperas, una de les emprenedores més veteranes de Catalunya que donarà peu a tot un seguit de xerrades, tallers, reptes i gimcanes a càrrec d’especialistes emprenedors i cooperatives d’arreu del territori: Maria Batet

farà diversos tallers de metodologies sobre Visual Thinking. Javi Cano parlarà de Com la tecnologia et facilita la vida, Coopcamp i Ennatura’t han dissenyat una gimcana emprenedora. Al Cinefòrum es podrà veure La red social o El fundador. Per altra banda, Xifré Ramos parlarà de Lideratge i treball en equip, i l’empresa de Lleida TÀCTICA 360º amb Maria del Olmo parlarà de L’actitud com a clau de l’èxit.

Diana García  farà diverses ponències sobre Estils relacionals, el Model Bridge i  de la mà de Borja Nicolau es profunditzarà sobre com Comunicar amb humor.

Dijous 27 d’octubre es durà a terme la Cloenda, presentació de resultats i entrega de premis, que consistirà en participar a l’Escape room Winners Hall pels 5 grups guanyadors.

En aquestes xerrades  hi participaran els alumnes dels cicles formatius de grau mitjà i superior de les 4 famílies professionals del centre.   

Aquesta 10a edició és un dels projectes Aula d’Emprenedoria del Departament d’Educació, finançats pels fons europeus Next Generation, el ministeri d’Educació i Formació Professional i el Pla de Recuperació Transformació i Resiliència.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.