18a edició de la Mitja Marató de Salou

La divuitena edició de la Mitja Marató de Salou torna amb una renovada experiència per a esportistes. La cursa, que tindrà lloc aquest proper dissabte, 11 de març, ofereix un nou circuit més pla, ràpid i atractiu, que recorrerà el costat del mar, amb sortida i arribada davant de l’Ajuntament i Pavelló Salou Centre.

El recorregut inclou el carrer Barcelona, per primer cop; el Passeig Jaume I; la Platja Llarga; Carles Buïgas; i el Passeig Miramar; i oferirà avituallaments cada 5 quilòmetres, assistència mèdica i guarda-roba, així com servei de fisioteràpia per als corredors.

A més, els participants podran gaudir de música, amb el DJ Pasku, cervesa i tapa, davant del Pavelló d’Esports, després de la cursa. També podran fer ús de les dutxes, piscina i vestuaris al pavelló.

L’entrega de premis tindrà lloc a les 20 h, davant del pavelló.

Els més petits també podran participar a la cursa infantil, que començarà a les 17.30 h, just abans de la cursa principal. Les inscripcions per a la cursa infantil seran gratuïtes i es realitzaran a la zona de sortida.

Les inscripcions per a la Mitja Marató de Salou es poden fer on line, a través de la pàgina web de la cursa www.mitjadesalou.com. L’entrega de dorsals serà entre les 16 i les 17.30 h, al pavelló Salou Centre; i la cursa tindrà lloc a les 18 h.

La Mitja Marató de Salou és una oportunitat única per a esportistes i aficionats/ades, per participar en una cursa emocionant i conèixer la bellesa del paisatge local.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.