Cambrils celebra la 20a edició del sopar solidari a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple celebrarà la 20a edició del seu sopar solidari anual en format presencial el proper divendres 31 de març a les 21 hores. L’esdeveniment, que ja compta amb més de 200 persones apuntades, està  organitzat amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de nombroses persones, entitats i empreses. 

Com cada any, els fons recaptats es destinaran a donar continuïtat als projectes que es porten a terme des del centre neuro-rehabilitador Mas Sabaté, que ofereix un servei especialitzat diürn per aturar l’impacte de la malaltia i augmentar la qualitat de vida de les persones afectades per l’esclerosi i altres malalties neurodegeneratives.  

El sopar se celebrarà al Restaurant L’Orangerie i té un preu de 39 euros per persona. L’ingrés de l’import del sopar s’ha de fer al número de compte ES82 2100 3419 4422 0004 2366, posant com a beneficiari FEM i com a concepte: Sopar Cambrils. D’altra banda, totes aquelles persones que no puguin assistir al sopar també hi poden col·laborar adquirint tiquets de Taula al mateix número de compte.  

Al full de transferència també cal fer constar un correu electrònic o un telèfon on poder rebre el número del sorteig corresponent. Per cada 10 euros, els comensals rebran un número que servirà pel sorteig que es realitzarà el dia 5 d’abril en directe al facebook de la Revista Cambrils, amb 15 regals donats per botigues de Cambrils i Reus. Per ampliar la informació podeu contactar amb la fundació a través del correu electrònic  sbove@fem.es o al telèfon 626 269 588. 

La 20a edició del sopar presencial arriba després de tres anys de pausa obligada per la pandèmia, ja que el 2020 l’esdeveniment es va haver de suspendre pel confinament i els anys 2021 i 2022 va passar a ser virtual seguint les mesures de prevenció.  

En el decurs de la vetllada es farà un agraïment a les empreses que durant aquests darrers tres anys han col·laborat amb aportacions pel centre neurorehabilitador Mas Sabater. A més, amb motiu d’aquest 20è aniversari, la fundació projectarà un vídeo amb fotografies de les diferents edicions. 

Com és habitual, les persones participants també podran guanyar menús per a dues persones. En aquesta ocasió, 40 restaurants de Cambrils, La Masó i Alió han cedit els premis que estaran amagats de forma aleatòria a les minutes del sopar. Durant el sopar també es vendran 24 mones de Pasqua donades per diferents forns i pastisseries de Cambrils, Reus, Mont-roig i l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.