2021, l’any del màrqueting de continguts

2021, l’any del màrqueting de continguts

Aquest 2021 podria convertir-se en l’any clau per al màrqueting de continguts. De la mateixa manera que va succeïr després de la crisi de fa una dècada, durant la recta final d’enguany i el que ve, el màrqueting de continguts s’establirà com una eina clau per a solucionar i fer front a l’escàs interès que les comunicacions, generades per les empreses desperten entre el públic. Per això, és clau entendre a la perfecció de què tracta aquest tipus de màrqueting per a poder treure-li el màxim benefici en el teu negoci.

Què és el màrqueting decontinguts?
Es tracta d’una tècnica de màrqueting que consisteix a crear continguts rellevants i interessants per al target, amb la finalitat de captar la seva atenció, connectar amb ell i que, d’alguna manera, li resulti útil.

Diferenciació:
Clarament, el primer benefici obtingut serà que l’empresa es diferenciï, tant de la seva competència directa com de tot el mercat. Els continguts han de ser propis i específics per a que l’empresa tingui un estil de contingut personal.

Posicionament:
Quan una empresa crea contingut rellevant, interessant i diferenciador, genera que el mateix sigui percebut per l’usuari com a informació de qualitat i valor, aconseguint captar la seva confiança i traduint-se així en una excel·lent eina per a posicionar a l’empresa i potenciar els seus negocis.

Prestigi de marca:
Gràcies al contingut generat, els usuaris coneixen més sobre la marca i la valoren més enllà dels seus productes i serveis ocasionant la seva implicació en la mateixa i resultant en un increment de la seva reputació.

Quins són els seus aspectes més importants?

Planificació dels temes:
Es tracta de presentar a l’usuari un contingut adequat i coherent amb l’entorn i la realitat actual de cada moment evitant desfasaments entre tots dos.

Planificació dels temps:
És recomanable organitzar i programar el contingut que es publicarà. No obstant això també és necessari estar preparats per a poder modificar el mateix davant qualsevol situació imprevista.

Creació de contingut rellevant i interessant:
Es tracta de crear continguts rellevants i interessants per al públic i que, el mateix, percebi que li aporta alguna cosa útil.

Monitoratge permanent de cada contingut:
Actualment, es presenta un gran ventall d’eines analítiques que realitzen mètriques, tant en blogs com en xarxes socials, imprescindibles per a saber exactament com és consumit cada contingut.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.