2021, un any de cine

2021, un any de cine

Cinema

La Covid-19 ha provocat que pràcticament la totalitat de blockbusters d’enguany hagin traslladat la seva estrena a 2021; any que, si la pandèmia ho permet, serà un any de cine.

Arribarà la 25a pel·lícula de la franquícia del mític agent 007 ‘Sin tiempo para morir’. Aquest nou film, dirigit per Cary Fukunaga, és el cinquè de Daniel Craig en la pell de Bond, James Bond, amb el que, com ha assegurat, s’acomiada del personatge. També el debut del cineasta Steven Spielberg en el gènere musical amb el remake de la cèlebre ‘West side story’, dirigida per Robert Wise l’any 1961 i guardonada amb 10 oscars.

Un any més el cinema de superherois continuarà present a la cartellera amb el primer film en solitari de la superheroïna ‘Viuda Negra’ i el debut de tres nous: ‘Shang-Chi’, ‘Morbius’ i ‘The Eternals’, així com el reboot d’ ‘Escuadrón Suicida’ dirigit per James Gunn. També el cinema d’animació serà una de les constants amb l’estrena de les seqüeles de ‘La familia Addams’ i de ‘Bebé jefazo’, d’altres com ‘Raya y el último dragón’ i la versió cinematogràfica dels televisius ‘Tom & Jerry’.

Seran moltes les seqüeles que veuran la llum aquest 2021 ‘Un lugar tranquilo 2’, en que continuen les desventures de la família Abbot, ‘Muerte en el Nilo’, de nou amb Kenneth Branagh fent doblet: darrera de la càmara i donant vida al mític investigador Hércules Poirot i ‘The King’s Man, la primera missión’ preqüela que explica l’origen de l’agència del títol que ha protagonitzat dos films. Les més esperades són les de dos clàssics dels 80’: ‘Top Gun: Maverick’ , 35 anys de l’original en que Tom Cruise recupera un dels seus personatges més emblemàtics, i ‘Cazafantasmas 3’, nova entrega de la franquícia, 32 anys després de la segona en que hi participen, en breus aparicions, tots els protagonistes de les dues anteriors.

Tampoc faltaran les protagonistes de la cursa de premis que enguany es clourà el 25 d’abril amb la celebració de la 93a edició dels Oscars.

Si estàs interessat, trobaràs més informació a:

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.