Reus és Nadal

Reus és Nadal

Tradicionalment, el 25 de novembre, dia de Santa Caterina marca l’inici del muntatge del pessebre que serà a les nostres llars fins el 2 de febrer, dia de la Candelera. A Reus comencem la campanya nadalenca el divendres, 27 de novembre amb la gran encesa de llums a la ciutat. Uns llums que ens acompanyaran tots aquests dies engalanant els nostres carrers i embolcallant-nos d’esperit nadalenc.

Enguany, serà un Nadal que, ateses les circumstàncies, viurem més portes endins que mai, però que ens hem proposat que llueixi als nostres carrers i doni vida a la nostra ciutat i als nostres establiments comercials, de restauració i també de serveis que tant malament ho han passats tots aquests mesos.

El nostre compromís com a regidoria de Promoció de Ciutat és precisament incentivar i estimular la demanda en benefici de tots aquests sectors que formen part del nostre paisatge urbà i que arrelen en el cor econòmic de la nostra ciutat essent a més una baula fonamental per a la seva subsistència i raó de ser. No descobriré res si apel·lo a la fortíssima i acreditada tradició comercial de Reus.

En aquest sentit, vull posar en valor Bons Reus, una campanya que hem dissenyat ex profeso pel sector, i que ha superat totes les nostres expectatives atès que amb una injecció inversora, fins el moment, de 460.000€ estem tenint un impacte econòmic de retorn per al sector, i per tant per a la ciutat, proper als 2.000.000€, i en són beneficiats 410 establiments reusencs i més de 30.000 ciutadans i ciutadanes que han pogut gaudir dels seus descomptes. Aprofiteu doncs l’oportunitat i penseu que alhora que adquiriu productes a la ciutat a la ciutat, esteu donant suport al comerç i serveis de casa.

Montserrat Caelles

Regidora de Promoció de Ciutat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.