2a edició de les ‘Jornades Excel·lència’, el 28 de febrer

La regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament de Reus organitza el dimarts 28 de febrer a Fira Reus la segona edició de les Jornades Excel·lència. En aquesta ocasió, la jornada tècnica se centra en experiències i bones pràctiques en la contractació pública. “Jornades Excel·lència. Contractació p ública”, va dirigida especialment a empreses i proveïdors que tracten amb les administracions públiqies, així com a tècnics i càrrecs electes  i a economistes, però també està oberta al conjunt de la ciutadania.

Mariluz Caballero, regidora d’Hisenda, afirma: “L’èxit de la primera edició de la jornada ens ha animat a donar continuïtat a aquesta iniciativa amb la que volem conèixer i difondre casos d’èxit d’altres administracions; però sobretot, volem aprendre per donar continuïtat al procés de transformació de l’Ajuntament de Reus i a la millora dels processos vinculats a la Hisenda municipal”.

Durant la jornada es presentaran el cas de l’Ajuntament de Reus, des de l’òptica de la regidoria d’Hisenda, del Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni; i de la Intervenció municipal, així com experiències d’altres administracions.

El programa preveu les ponències següents:

  • Mariluz Caballero. Economista i regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Reus: L’Excel·lència en la contractació pública”
  • Jordi Voltas.  Cap del Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni de l’Ajuntament de Reus: “Principals actors de la contractació pública”.
  • Baldomero Rovira. Interventor de l’Ajuntament de Reus.: “El control de la contractació pública”.
  • Roger Cots. Vicesecretari general de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat: “Reptes actuals de la contractació pública”

A continuació, els ponents participaran en la taula rodona “La contractació pública a debat”.

Les jornades tindran lloc el dimarts 28 de febrer a Fira Reus entre les 9:30 i les 14:00h.

La primera edició de les jornades va tenir lloc el juliol de l’any passat i es va centrar en  experiències en bones pràctiques en la gestió a les administracions públiques.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.