2n Campionat de Patates Braves de Mont-roig i Miami Platja

La segona edició del Campionat de Patates Braves, que organitza Montroig Miami Turisme, comptarà enguany amb la participació de 19
establiments del sector de la restauració de tot el municipi. Tots ells oferiran, del 6 al 26 de març, la seva particular adaptació d’un dels plats
més populars, les patates braves, a un preu únic de 4 euros per ració, sense la beguda. Aquesta és la principal novetat d’un campionat que l’any passat va assolir un gran èxit i que enguany arriba amb altres al·licients com són el premis que els participants podran obtenir depenent de la quantitat de braves que degustin. Es podrà participar en els sortejos dipositant el passaport que hi haurà als restaurants participants i a les oficines de turisme del municipi.
El passaport està dividit per categories: Bravista Sibarita el rebran les persones que hagin tastat totes les braves dels establiments participants (19) i participaran en el sorteig d’un cap de setmana en una caravana vintage del Càmping Miramar; a la categoria de Bravista Gourmet hi podran participar aquells i aquelles que hagin tastat les braves de més de 12 establiments participants i optaran al sorteig d’una experiència nàutica en caiac per a dues persones al Club de Mar i, per últim, la categoria de Bravista Aficionat/da és per les persones que hagin degustat més de 5 braves en els establiments participants i participaran en el sorteig d’un lot de productes locals.
Tots els bars i restaurants participants s’han esforçat per preparar la seva particular recepta que, tot i ser un plat aparentment senzill, ofereix múltiples possibilitats.
Així doncs, totes les persones que ho desitgin podran votar a través del codi QR de cada establiment per escollir el bar o restaurant guanyador d’aquesta segona edició del Campionat de Patates Braves de Mont-roig i Miami Platja.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.